zlomena snazilka

adkag

no prave,je to velmi tazke,ja to snad ani nedokazem. aj ked sme tiez boli na skvelej dovolenke a mam skveleho drahusika, ale aj tak sa neviem od toho akosi odputat. no budem sa snazit.

charlotte

pred viac nez dvadsiatimi rokmi som prezivala presne to iste. az do chvile, kym som zazila fantasticku dovolenku a naplanovala som si taku istu aj o rok....preorientovanie mysle na nieco ine prinieslo, ze som nesla na normálnu dovolenku, ale na matersku. bolo sa treba psychicky uvolnit. ak mi vtedy niekto tvrdil, ze nesmiem tak uzkostlivo mysliet na babatko, hnevalo ma to a vzdy som si myslela, ze im sa dobre hovori, ked uz maju dietatko. s odstupom casu im davam za pravdu. prajem vela stastia

adkag

Ahoj, no u mna prisiel vcera, preplakala som cely vecer,ale nakopili sa k tomu aj dalsie problemy,takze preto. tiez som dufala,ze sa to podarilo konecne a zase nic. vzdy som taka sklamana,aj ked sa kazdy mesiac na to psychicky pripravujem, ze to mozno nevyjde,ale na to sa asi neda pripravit. dnes uz mi je lepsie. drzim ti palceky, nech sa cim skor podari.

fifa

Ahoj moja!
Ja síce snažilka ešte niesom mám len 20.Ale neboj to bábeno určite bude a o to väčšia bude potom tvoja radosť.Susedkyn šéf sa so ženou snažili hodne dlho,ona chudátko pri každom menzese plakala.Ale dneska už majú dve krásne detičky.Neboj.