Pamätáte? Pytala som sa ako si sama spraviť potrat

Príspevok v téme: Pamätáte? Pytala som sa ako si sama spraviť potrat
sally

Chcela by som vam vsetkym, kt. ste mi pisali a radili podakovat..bola som nakoniec na tom potrate..este sa necitim celkom ok ale verim, ze to bude v pohode.vsetko som nakoniec povedala jednej kamoske a ta to bez mojho zvolenia povedala rodicom..bola som az prekvapena ako zareagovali..kamoske som ale nepovedala, kto to spravil.povedala som , ze som ho nepoznala..a nakoniec za mnou prisiel on a podakoval mi, ze som ho neprezradila a cely vylakany sa zacal vyhovarat na dovody preco to spravil..vraj alkohol,tuzba po mne atd..to uz neriesim..zhodla som sa s nim, ze uz sa mi nikdy neukaze na oci..a schuti som mu vykricala do oci vsetko co si o nom myslim..verim, ze uz bude vsetko ok a naozaj vam vsetkym velmi pekne dakujem za poradenie..

Andrej

Sally,
som rad, ze vsetko dobre dopadlo a ty si OK.
Nehnevaj sa na mna, ale tuto temu zavrem, pretoze je to velmi hakliva tema, kde proti sebe stoja 2 prilis rozlisne nazory.
.
Dakujem za pochopenie

jara

ja tiez nechapem ak ju ten chalan znasilnil, preco ho neudala a ako sa s nim mohla tak v pohode rozpravat.. podla mna je to iny pribeh, ak ta niekto znasilni, tak je to podla mna od veci ak za tebou pride a este sa ti aj ospravedlni ze si ho neprezradila, mala si ho udat.zbavit sa dietata to hej ale udat chlipnika to nie,zamyslite sa nad tym..

dvojbotka

moniqa 87 nie necitala som tu temu lebo som sa pokusala ju najst a nevyhodilo mi ju...ale ani precitanie temy moj nazor na potrat nezmeni.

carper

tibetania hovoria..."stale su dve cesty. Jedna je dobra a druha spravna"
puske dakujeme za trapny nazor...
a sally ked si sa uz tak rozhodla, verim ze si si z toho zobrala ponaucenie aj ked za taku cenu a dufam si rozhodla spravne aj ked mozno pre niekoho nie dobre...ale je tvoje rozhodnutie, tvoj zivot a tvoja buducnost...

puska

si spokojná? zabila si jeden ľudský život...som zvedava ako s tým budeš dalej žiť...radšej si ho mohla donosiť a ked už by si ho 100 % nechcela dať na adopciu...do rodiny kde by sa malo lepšie...vieš kolko je na svete ľudí čo chcu mať vlastné deti a nemôžu?A fakt pochibujem, že ťa ten chalan tak znásilnil, ked si napísala, že ste sa o tom normálne porozprávali...a nerozmýšľala si nad tým, že v buducnosti ked budeš chcieť mat deti už ich mať nebudeš môcť?nečítala som pred tým tu tému, tak sa ospravedlnujem ak niekoho opakujem...hold toto je môj názor...

moniqa87

dvojbodka citala si vobec tu temu v ktorej sme sa jej snazili pomoct, ked bola na tom najhorie? ked chces polemyzovat tak si ju najprv precitaj, ona sem prisla len podakovat za podporu...
sally drzim ti palce a vela stastia do zivota

kamil

Myslim,ze je to vec kazdej matky co sa rozhodne urobit, a nie vec statu a ani tych ktory ju kvoli tomu teraz "preklinaju a ohovaraju".

dvojbotka

jedno aj tak stale nechapem,ked uz to bolo znasilnenie preco toho hnusaka neudala a len ho chrani,keby sa mne stalo nieco take tak by som urcite chcela aby pykal ako sa len najviac da.nemozem si pomoct ale mi to vyzera ako keby to nebolo take uplne znasilnenie.
a k babatku...ako tu jedno dievca vravi kludne by si ho adoptovala a myslim ze by sa naslo neskutocne mnozstvo parov ktory by jej za to ruky nohy bozkavali.