..najprv by som chcela odpovedat bushh, ja som na zaciatku mala tie pocity ano...teraz ich nemavam ale teraz co mam je horsie, trpím PP depresiou, co si vsak nemyslim skor si myslim že depku mam už zo stavov ktore mam..tak sa chcem spytat, ci mohla ta uzkost a panika ist nejako dozadu, ukryt sa a mne zostali fyzicke priznaky... to su..každe rano tlak v hlave a brnenie,parestezie(brnenie, mravcenie, palenie, trnutie, vbrovanie, vnutorny tras svalov noh, chrbtice hlavy, aj v pokoji....) bušenie srdca v krku! a stahovanie hrdla, pocit nedodychnutia, tieto priznaky mam každy den, a este navaly tepla... a ci je mozne aby mi diazpem nezabral ked ho beriem už pol roka a predtym nurol, Ad mi nesadli...dostavam aj slabost do noh, a po namahe, staci prechadzke mam plzovanie a tlaky v hlave nech sa akokolvek snazim nejde to, verte že sa snažím, niekedy dva tyždne nie som schopna vyliezt z postele,nemavam to len v atakoch pproste mam to kAžDY DEN..budem rada, ak mi odpoviete viaceri, mam dost strach že by islo o nieco v mieche, nejaky zapal, nervy citim dost teda.... ale MRI mozgu mam ok, aj MRI krcnej chrbtice, na lumbalku sa bojim ist keby sa t dalo obist budem rada, nechaopem jak mi može brniet v hlave doslova...