Kedy ste začali prvý raz so sexom ?

Príspevok v téme: Kedy ste začali prvý raz so sexom ?
bubina

Dcérina kamoška má 14 a že už spala s viacerými chalanmi, to sa mi zdôverila dcéra. Ide o normálne dievča zo slušnej rodiny, zlatá, nechápem, nechcem si ani predstaviť, čo môže mať za sebou moja dcéra /15r./, samozrejme tvrdí, že nič :-). Som z toho zhrozená alebo som už stará ??? Kedy ste prvý raz sexovali?

nikavero

mala som 17... neviem ci to bolo skoro, ale heh, nemam ziadnu traumu. sex zboznujem. ale to zasa neznamena ze spavam s kym pride.. je to velmi individualne, ja si myslim, ze ked clovek citi, ze ej na to pripraveny, berie to zodpovedne a s clovekom, na kt mu zalezi(a je to obojstranne) niet na co cakat. ved sex je uzasna vec,.

zuziacik24

ja v 23 a bolo to mile a zlate a krasne a hlavne s clovekom ktoreho nekonecne milujem...absolutne nelutejem ze nie skor...

matula83

Pred pol rokom v 24, nelutujem ze tak neskoro, lebo som dosial o nic neprisla a zdravotne to bolo len plus a teraz ked mam s kym, tak si to skutocne uzivam ;-)

janina3456

no tak to je riadna chudera! presne ako hovoríš, ona taka ako ty už nebude ale ty môžeš hocikedy. kašli na nu a na ludí čo sa ti preto smejú alebo ťa nejako ohovarajú tiež. to je iba čistá závisť. príde taký ktorého to očarí a milo prekvapí a bude rád že to môže byť práve on, ten prvý. a možno aj jediny hehe čo ty vieš :) každopadne to nie je kamaratka ked o tebe rozširuje tvoje intimne veci aj ked si jej jasne povedala aby to nerobila.

divna

hmm neviem mozno to aj tak bude, lebo ona taka ako som ja uz nikdy nebude a ja taka ako ona mozem byt kedykolvek..ale uz s nou nechodim ani vonku..radsej pojdem niekde inde ako tam kde je ona...lebo fakt mi to je neprijemne co o mne rozprava a nemala by rozpravat o takychto veciach cudzim ludom,uz cele mesto vie aka som :( a najhorsie ked sa mi nejaky chalan paci a ona mu to bez hanby ide hned povedat :(

janina3456

no tak to je pekna kamoska ze ta chce s niecim takym zhadzovat na verejnosti. je to tvoja vec a ona to nema čo vytrubovat po baroch. ved jej povedz že nechceš aby to všade rozpravala. neviem ale mam pocit že ti možno zavidi. možno to vôbec nebolo také super v 15-tich.

fiha

Este ze je toto anonymne. nieze by som sa hanbila, ale po precitani par prispevkoch mi to pripada o riadne viac nezvycajnejsie ako predtym. Ja som mala 24. stale je to vsak lepsie ako zacat priskoro, co ma potom.