FOTKY

cica

nemam frajera iba kamosov na sex...a ked sa chceme nazhavit tak si posielame mms mojej jaskynky a on mi zase posle svojho krasavca v plnej zbroji...

Ucitel

notota vieš vštci nie sme taký tak nás láskavo nehádž do jedného vreca.Nemôžem za to že trafila na nesprávneho. fotky je pekná vec ale je pravda že radšej až keď dlho spolu chodíte a dobre sa poznáte...

notota

no komu neni rady, potom ani pomoci.
S chlapom si nebudte nikdy take iste, niekedy po rozchode a hlavne po rozvode sa stavaju riadne svine

monikaaa

samozrejme vymiename si aj taketo fotky.ale pred tím som to nerobila,odporucam to az s clovekom co ste si ista ze to nezneuzije.a najlepsie ked ste spolu dlhsie.je to zaujimave:)

notota

baby, rozmyslate vy aj dopredu ?
Vy si myslite , ze vas vztah bude vecny a nekonecny ? Urcite pride po case rozchod (pozrite sa dookola} a to vam potom nebude vadit, ze ten vas byvaly bude po krcmach ukazovat od predu aj odzadu ? A ak sa nebodaj rozidete v zlom, tak tie fotky este moze hnusne zneuzit. Pisem to preto, lebo sa to stalo mojej priatelke. Dostala sa skoro z toho na psychiatriu.

nada

prave dnes som nad tym rozmyslala,lebo chcem dat priatelovi kk sviatku niake HOT foto, len ich musim niak nafotit...a chcem take jemne eroticke, nic vulgarne,chcela by som take ze si nalakujem nechty na cerveno a cela foto bude cierno biela len nechty a este uvidim ci aj ine detaily budu cervene..to som uz ray videla taku foto a bolo to krasne..len musim zohnat taky fotosop, nama niekto ?