pomôžte prosím - rakovina

Príspevok v téme: pomôžte prosím - rakovina
:(((

ahoj, svoj problém by som ešte raz napísala, lebo sa to viac hodí do tejto kategórie tém.Mám podozrenie,že moj partner má rakovinu hrubého čreva. Veľmi sa bojím, a rada by som o tejto chorobe vedela podrobnejšie informácie z vašich vlastných skúseností.Aká je šanca na vyliečenie a ako taká liečba prebieha? ďakujem za každú odpoveď

mjanik

urýchlene vyhľadaj akupunktúru-nech striedavo prelieči črevo a imunitu!!!!Možno nejde o rakovinu Nádej umiera posledná

---

Este k otazke sanca na vyliecenie - poviem ti to tak moj otec mal rakovinu hrubeho creva, ktoru zistili tak cca. pol roku - zial uz mal metastázy a sanca bola nulova. Chodit na chemoterapiu a oziare ale ....
Takze asi tak ak sa to zisti neskoro :(

---

Rakovina hrubeho creva sa prejavuje - clovek je biely ! a ma nedostatok npr. ZELEZA ! a ine...., ak sa to zisti do par mesiacov je to najlepsie - kazdy dalsi mesiacom hrozi rozsirenie metastáz, ktore najcastejsie zasahuju pecen. Urychlene vysetrenie u lekara a podstupit liecbu.

:(((

tak, že je to jeho kamarát-urológ alebo internista, neviem presne, a pýtal sa ho na všetky príznaky a na všetko odpovedal pozitívne.krvácanie ma znepokojovalo ale priateľ tomu neprikladal význam, lebo nemal bolesti a prešlo to. teraz však je to uz horšie.s trávením má už asi rok problém, ale niekedy sa mu upraví a je unavený, slabý a pod. jeho stará mama na rak. zomrela.myslím, že žena a navyše samotný pacient vie vycítiť, ked je skutočne velký problém, zbytočne by som chorobu ako je takáto neprivolávala.myslím, že každá rada sa zíjde.

evcca

prepac, ale ja si neviem predstavit, ako lekar mohol stanovit dg. podla rozhovoru s tvojim priatelov, ved na stanovenie dg. aby bola uplna treba aj somaticke a krvne vysetrenia.

:(((

ja mu dohováram už vyše roka, že potrebuje kompletné vyšetrenie, ale kvoli práci to odkladal.Ja som len myslela, že by niekto mohol napísať vlastné skusenosti, lebo na príznaky a pod.už mám naštudované.

:(((

všetky písané príznaky sa u nho objavili.postupne.zajtra ide na vyšetrenie, ale už sa telefonicky spojil s lekárom a on mu to v rozhovore s ním tiež potvrdil.bohužiaľ vyšetrenie odkladal a teraz sa pripravujeme na to najhoršie.

evcca

ma len podozrenie, moze to byt aj nieco ine, je kopa chorob, a to diagnostikuju lekari, treba ist na gastroenterologiu a poradit sa, ak mas problem tak naco cakas?