Chalan z netu - kúste mi poradit

Príspevok v téme: Chalan z netu - kúste mi poradit
777-tka

Ahojte mam takú menšiu dilemu...o čo ide?...Noo viem,že to budú možno niektorí hned odsudzovať,ani ja som ničomu takétomu neverila,že sa môže stať..teda ani neviem či sa niečo stalo..noo..spoznala som cez Pokec jedného chalana...bavili sme sa normálne(sú tam aj normalni ľudia:))a teraz je to možno niečo viac.../on je v zahraničí teraz/ a o čo mi ide?...noo už si nepíšeme cez Pokec-len si píšeme sms,voláme,skypujeme (uf keby som to mala platiť sa nedoplatím hehe..no,ale k veci...Chcela by som sa opýtať asi skôr chlapov-je možné aby to myslel vážne? teda,že ma má možno rád?..bo ja stále pochybujem,ale tak prečo by potom zabíjal čas takto,ked môže robiť aj niečo iné...míňal na mna prachy a tak...fakt neviem...skúste seriózne odpovede prosím vás...inak príde teraz vo februari domov tak sa stretneme...to len aby ste boli v obraze:)

schelly

Ja som si takto písala skoro pol roka s jedným chlapocom. Potom sme stretli, pozvala som ho na taku akciu na celý víkend na chatu a nevedeli sme sa od seba odtrhnúť. Sme spolu 2,5 roka z toho rok už spolu bývame. Je to nádhera. Ale na takýchto chatoch je veľa úchylakov, tak davaj pozor..

lea123

no ja som zazila presne to co ty 5 mesiacov sme si kazdy den pisali obcas aj 5 hodin denne, je v zahranici, ale cez vianoce bol doma tak sme sa hned stretli a jaksi sa dali dokopy, proste super clovek, len je to teraz velmi tazke lebo je zasa naspat za hranicami a uz to viac boli ze sa nevidime, uz len odpocitavame mesiace kedy sa najblizsie uvidime. este ze existuje skype

tatinka

caute, moja skusenost?
pisala som si s chalanom, byval v anglicku, mali sme super vztah, webka, skype, vsetko ako ma byt. prisiel na trvalo domov, stretli sme sa a odtvedy sa neozval. takze.... urobte si vlastny nazor.
a zase som sa stretla s jednym chalanom cez net, po pol roku sme sa dali dokopy...

sweetie

ja som sa cez net zoznamila tiez s jednym chalanom.pisali sme si skoro rok..fakt skoro kazdy den, niekedy aj niekolko hodin. konecne sme sa stretli a mne sa po kazdom stretnuti zdal byt menej a menej pritazlivy a zaujimavy...no v nom zatial nadsenie a zamilovanost stupala...povedal mi to a cely cas som aj citila ako ma mal rad...proste si myslim ze to s tebou moze myslet vazne

777-tka

Dakujem vam moc...ako viem,ze nemozem ocakavat vztah alebo tak nejak hned...ale tak len ci si zo mna srandu nerobi,aj ked sama neverim tomu co pisem...bo fakt kto by stracal cas 5-6 hodinovymi telefonatmi...rp si nepiseme bo nie sme uz v kontakte cez pokec,ale tak to je asi nepodstatne...a fakt dakujem za nazory:)...ak este niekto..kludne...aano posielame si fotky:)

ja:)

no ja ti poviem tak ze skusa stretnut a skus sa stretavat castejsie ved to nieje o tom ist hned do vstahu a uvidis co z toho bude zistis casom ze je super ze je s nim zabava mozno aj nejakych kamosou jeho jak sa tam bude chovat jak sa bude pred tvoju partiu chovat ak aj pojde a proste to sa neda ze ci to mysli vazne ale isto ta chce spoznat a tiez nemoze vedet co dalej z par telefonatou a rp-ciek nemozes vedet o cloveku vsetko ale ja by som to skusil

Tymmi

Pipo nesuhlasim :P ja som sa cez pokec zoznamila smojim priatelom ..ale my sme si fotky poslali :D:D:D obaja teraz sme spolu sme stastny a je nam fajn ..takze to az tak nezatracujte ludiaaaa!!!!