žiarlivosť- paranoja?

ronka

Alzbee
je uplne super ako rozmyslas a nezatazujes si rozum vecami,ktore sa mozno len v nasich hlavach vytvaraju.Ja som ti len chcela napisat,aby si nemala vzdy klapky na ociach.Aj ja si uz davam pozor.
Musime byt aj dovercive,aj trosku naivne,aj trosku nedovercive,aj trosku...proste zo vsetkeho trosku.A potom mozno bude fajn.
A dakujem.

alzbee

Chapem...a som si vedoma toho, ze aj tento moj s nou v skutocnosti nieco mohol mat...lebo zase nezijem s klapkami na ociach a nie som tak naivna, ze ked som si vedoma toho, ze som od nejakej krajsia (boze, toto znie tak odporne, ked to napisem...akoby som bola fakt namyslena, ale snad chapes, ako to mylim:)) ze to automaticky znamena, ze priatel mi s nou nemoze byt neverny...ale ide o to, ze zbytocne by som sa len trapila tym, ze co ak ma podvedie...snazila som sa (mozno naivne) verit tomu, ze naozaj ho nepritahovala ta baba, ze som od nej krajsia a s tym pocitom sa mi aj lahsie zilo:) nepotrebovala som si v hlave utvarat kadejake cierne predstavy...keby som sa dozvedela, ze ma podviedol, tak az vtedy by som to riesila...ale teraz zijem v tom, ze ma nikdy s nou nepodviedol a budem tomu aj nadalej verit:)) mozno som pre niekoho naivna, pre niekoho hlupa, ale nepotrebujem si vytvarat v hlave nejake myslienky, ktore verim, ze naozaj nie su pravda a tak sa len zbytocne trapit. Riesim problemy vtedy, ked az naozaj pridu a nie, ked si ich ja len vytvaram v hlave.
A ku svadbe gratulujem:))

ronka

Alzbee,teraz ti napisem nieco co sokovalo aj mna.Priatel niekolko rokov vrcali na seba s jednou znamou.Nepoznali sme sa az tak dobre,ale sem tam sa ocitli so spolocnymi znamimi aj s nou.Bola vulgarna,co moj priatel nenavidi(asam nenadava),strasne pije,moze aj liter vodky a je v pohode(manzel len 1-2 piva alebo vinko),je strasne tucna,kym ja mam o 15 kg menej ako ona.Chodi v handrach a zadubenych nohavickach,co jej trcia z gati(vzdy sa mu to hnusilo....Alzbee,a predsa ma s nou podviedol.Opustil ma na niekolko tyzdnov.Bola sikovna,vedela ako ho dostat.Do dnesneho dna neviem pochopit co sa vtedy stalo.A ani on.Teraz hovori,ze musel do neho vtedy sam diabol vstupit,lebo je mu zo seba zle.Je tomu uz 5 rokov,za 3 mesiace mame svadbu,ale toto nikdy nepochopim.

alzbee

Sak ani ja nejdem robit rozbroje:)) ale aby som to uviedla na pravu mieru, ze ako to vnimam ja:)) nech sa moj priatel otoci za inou, ked chce (ved aj ja sa pozriem na ineho) ale nie v mojej pritomnosti...proste by ma to ranilo alebo ako to mam opisat, ze mna drzi za ruku a za inou sa doslova otoci...ja fakt nepatrim medzi take, ktore by robili ziarlivostne scenky, ale citila by som sa ranena...a co sa tyka toho byvania s tou babou...napisem, preco som neziarlila, no obavam sa, ze pre mnohych budem posobit ako nejaka namyslena pi*a alebo co...tak ale nech si kazdy mysli, co chce...neziarlila som, lebo som si bola vedoma toho, ze som krajsia, nez ona...ona bola trochu pri tele a priatel mi povedal, ze sa mu nepaci, ze ho absolutne nepritahuje...chapes, to je ten dovod, preco som neziarlila...keby mal pri sebe nejaku fakt kočku, tak by som bola na vazkach...ale vtedy som nebola...no nechcela som to sem pisat, lebo teraz mozem vyzerat tak, ze akoby vzhlad bol vsetko a akoby som baby pri tele odsudzovala. a pritom to tak nie je, lebo viem, ze kazdy clovek je niecim krasny.

ronka

Alzbee
to je jedno kde a kedy si to pisala.Ja nechcem robit rozbroje ako je to vo vsetkych temach.Ale urcite by mi absolutne nevadilo,keby sa mi priatel otocil za peknou zenou.Co je na tom?Je zdravy?Je.nech sa pozrie.Ale byvat s cudzou spolocne sa neda porovnat s otocenim za peknym zadkom.

alzbee

No teraz si nespominam, ze v ktorej teme som take napisala...ked ju najdes, tak daj mi sem prosim ta link, lebo momentalne fakt netusim...
ale ved ronka uznaj, co som mala akoze robit? mala som mu hovorit, ze nech sa odstahuje? alebo som mala hystercit? ved to by nikam neviedlo...to, ze ked sa chalan v pritomnosti priatelky otoci na ulici za inou zenou je trosku ine, nez otazka byvania...

ronka

Alzbee
este nedavno si suhlasila v jednej teme,ze je pod uroven zeny,aby sa jej partner,priatel,manzel na ulici otocil za peknou zenou.V tomto problem nemas,ale respektujes chlapa a cudziu zensku v jednom byte.V noci,cez den...No neviem.Nejako to mas popletene.

lilyoff

alzbee je super,ze si k tomu mala taky pristup...aj ja by som chcela,a velmi...
ale ked je to neznesitelne,ja ju vobec nepoznam,neviem co je zac a ani ako vyzera...
a ten pocit ze je tak blizko mojmu drahemu...a ze sa mu prihovara...
mna rozculuje uz len to,ze mu nakukala do izby a take malickosti...
velmi sa bojim,ze sa kvoli tomu nastrbi nas vztah ale ked ma to z vnutra tak rozoziera...ja som sa snazila mysliet len na nas pekny vztah ale teraz mi to uz akosi nejde...
aj teraz je tam,par centimetrov od neho,je to zvlastne...
verim mu ale neverim jej a nejako ma neukludnili ani jeho laskyplne slova...

alzbee

lilyoff: moj priatel 2 roky byval s jednou babou, dokonca v tej istej izbe a prezila som to:)) proste som mu doverovala...co ine mi ostavalo? tym, ze by som mu rozpravala, ze ako mi ona vadi, ze na nu ziarlim a neviem co, tak tym by som ho akurat rozculovala. A viem, ze ona nebola vobec jeho typ :-P a ja som sa s nou aj normalne bavila a bola v pohode...ale chapem ta, ze ziarlis...keby v tej dobe s mojim priatelom byvala nejaka sexi kost, tak asi by som ani ja nebola tak v pohode...mala by som cervika v hlave...