Prolaktin-porad RNG aj iny

Príspevok v téme: Prolaktin-porad RNG aj iny
didi

Ahojte.Na gynekologii mi zistili zvyseny prolaktin.Doktorka mi nic nepredpisala,ked nemam problemy ako je meskanie menzesu a ze ak budem mat problem s otehotnenim tak potom to bude riesit.Kedze dieta este nechcem tak sa tym nemam zapodievat.Chcem sa spytat ci je to fakt banalita,predsa je to hypofiza v mozgu,ci nemozem mat z toho aj nejake ine nasledky.Niekde na fore som citala,ze z toho casom moze vzniknut skleroza multiplex,ci je to pravda neviem,ak vie niekto ohladom prolaktinu viac poprosim o radu.Dakujem

svetli

Ake problemy su s bielymi blombami? Mne po vybrani amalgamu vela toho v ustach neostalo. Budem potrebovat 3 velke mostiky a do malych dier som si dala dvojkompozitne biele blomy - zivice. Zneje to prirodne, ale urcite tomu tak nie je. To ze zubari nie su pokrokovi, to mi je jasne, ved su otupeni z vdychovania toho mozgoveho a nervoveho jedu. Chodievam praxovat k mojej liecitelke, ktora ma z toho "bahna" dostala a jej velmi castymi pacientkami su prave zubne sestricky. Su hotove ..

RNG

Amalgamy su nesporne pre urcite percento ludi silnym zdrojom ortuti. Viem, ze by sa mali nahradit, ale zatial nahrady nie su baktericidne a problemy s "bielymi" plombami su ovela vacsie ako z amalgamovymi.
Ten isty problem je s konzervantom thimerosalom.
Nie je to tak lahko nahradit.
Ale zrejme u ludi velmi citlivych na ortut je to absolutne nevyhnutne.
Kedysi som s viacerymi kolegami teoretizoval o nahradeni ortuti v zmesi so striebrom indiom.
Indium je netoxicke, tekute od 30 stupnov celzia a vytvara so striebrom tak isto tvrdnuce zmesy, ako ortutove amalgamy.
Zialbohu, indium je dost drahe a zubari nie su velmi pokrokovi....
M Nuz, na to si asi este pockame...

svetli

Ano, myslim, ze nachadzame spolocnu debatu. Ale verte mi nikdy som nejedla mnozstvo ryb, nebola som 50x ockovana, ani som nepila vela "zdravej" vody. Za to som mala v "mojom najlepsom obdobi" asi 16 obrovskych amalganovych blomb - zcasti zuby vyformovane z amalganu. Az kym mi nezacali hnit korene zubov, jeden za druhym. Symptomy otravy som mala uz dlho, ale nikdy som ich nespajala so zubami. Tak ako vsetci. Dokonca pred otehotnenim som mala velmi silne symptomy, ktore pocas tehotenstva zmizli. Dnes viem, ze som sa "odgiftovala"(tusim som citala, ze ste z Viedne) na vlastnom dietati. Na Luckine skore detstvo nechcem ani mysliet, pretoze to bolo nieco, s cim som neratala. Dieta vecne uplakane, s opacnymi reakciami, nestastne a chorlave. Este dnes po rocnom cisteni ma v tele kovy a pliesen (ktora je sprievodnym znakom otravy). V zivote nemala jednu blombu v ustach. A toto mi dava zabrat ...

RNG

Ortut zasahuje silne cinnost mozgu. O tom nie je pochybnost.
Otazka je len zdroje ortuti a zamorenie
Jeden z najsilnejsich zdrojov je prave vakcinacia deti vakcinami, ktore obsahuju velke mnozstvo konzervacnej latky thimerosalu, bohateho na ortut. Dne deti v USA dostavaju do 18 mesiaca vyse 50 roznych vakcin.
Statistika hovori, ze za poslednych 50 rokov sa zvysil pocet deti s autistickou mozgovou poruchou z 1:10 000 na jedna z 167!
Davka ortuti z thimerosalu za tych prvych 18 mesiacov zivota je az 33 krat vyssia, nez oficialne dovolena.
V niektorych statoch potichucky stiahli timerosal z vakcin, ale potom mali velke problemy s pokazenymi vakcinami(preto museli stiahnut z trhu miliony davok potichu) a bol nedostatok vakcin proti chripkam a inym.
Samozrejme, medicka komunita oficalne "dokazala", ze medzi autizmom a mnozstvo ortuti obsahujucim thimerosalom nie je ziadne spojenie, tj ortut z thimerosalu je zrejme podla nich nejaka "specialna, netoxicka pre mozog" hahaha.
Dalsi zdroj zamorenia su drave ryby, hlavne sladkovodne ale aj tropicke morske.
Dalsi zdroj su "zdrave" mineralne vody.

svetli

Mily RNG! Ja mam tiez 40 rokov a sa z tejto otravy prave spamätavam. Kedze pracujes na tomto poli, tak asi vies, ze ortut je velmi prchava a dostava sa vdychovanim (prcha uz pri 20st.C a v ustach mame niekedy 40-60st.C)priamo do pluc, cez zubne korene do celuste a cez nervy do mozgu. Kedze je ortut kov a je tazsi tym padom ako voda, neda sa dokazat v krvy (iba kratku dobu po velkom uvolneni) ale usadza sa po celom tele. Najviac postihnuty je mozog (lebo je k zubom najblizsie), ortut prekracuje aj mozgovu zavoru, kde sa zlucuje s proteinmi a v tejto forme sa da z mozgu len tazko odstranit, dalej sa usadzuje pozdlz nervov a v organoch, ktore su zodpovedne v organizme za vylucovanie a cistenie, t.z.pecienka, zlcnik, oblicky, crevo.A co sa tyka zubarov - ti su chudaci otraveni az po usi. Lenze je rozdiel, ked cely zivot ortut vdychujes ako ked mas 3-4 g tohto svinsta v ustach. Ich priznaky nie su take agresivne. Ale tie,ktore maju nikto nespaja s ortutou. Vsimni si starsich zubarov - su to väcsinou zabudlivi roztrziti nervaci so svojimi problemami. Statistiky uvadzaju, ze z doktorov prave zubari maju najvyssi pocet samovrazd. Tento jed (moze v tom mat prsty aj velmi jedovaty cin, tvori 16% blomby,ktoreho vplyv na ludi este nie je dokonale preskumany, len sa vie, ze je vysoko jedovatym pre mozog a nervy). Taktiez zubne sestricky, opytaj sa ich ako sa po 40.rokoch tejto prace citia - ci su fit? Ani jedna, vermi. Tato otrava je strasne zakerne, pretoze ta rozoberie na suciastky, zasahuje tvoje mysliace centrum a vygumuje ti mozog vratane pamäti. Ver mi viem o com hovorim...

RNG

Este na dodatok, pri vyvrtavani amalgamovych plomb je dolezite mat velmi ostry vrtak(burr), nie prilis vysoku rychlost vrtacky a velke mnozstvo chladiacej vody. Inac sa cast ortuti vypari a dostava pri dychani rovno do pluc.
Ale su zubari, co to robia mnohokrat denne cely zivot, a predsa nemaju extra ortutove zamorenie.
Ako som povedal, je to velmi individualne a u niekoho je to extremne skodlive, u vacsiny ale nie.

RNG

svetli, neviem, ale mam okrem ineho aj znalosti z metalurgie. Ved v tom poli pracujem uz vyse 40 rokov.
Co sa tyka straty ortuti 50% z amalgamy, to je poviedka.To by sa muselo na vahu stratit vyse 25% a plomba by uz davno vypadla.Ja mam v ustach plomby este zo 70tych rokov a drzia.A nechal som si urobit vlasovy test na tazke kovy, a som v poriadku.
Ale uznam, je to hodne individualne, niektori ludia su citlivejsi, niektori naju korozivnejsie sliny, u niekoho prirodzene odmorovanie tela je nizke atd.
A jeden z hlavnych zdrojov ortuti su konzervacne prostriedky vo vakcinach(timerosal) a o tom sa nehovori....

svetli

Ahoj RNG!Vidim, ze sa mozno v niektorych veciach vyznas, ale v tejto urcite nie. Cim su amalganove blomby starsie, tym su viac nekompaktne (sposobene koroziou, ktora v ustach prebieha) a tym viac amalganu sa uvolnuje do organizmu. V 10-rocnych blombach chyba polovica ortute - kde tak asi moze byt? Ja som tuto otravu zazila a viem o com hovorim. Dnes mam vsetky blomby von a som uz skoro vycistena (pomocou DMSA) od tohto svinstva. Po kazdom jednom vyvrtavani som prezivala nepredstavitelne stavy, ktore rozoberaju "dusu" a nedaju sa slovami opisat. Dnes mi je fajn, citim sa perfektne, len sa mi zdvihne vzdy tlak na 200, ked pocujem niekoho zlahcovat tuto temu.

RNG

Ortut sa da z tela odstranit chelaciou aj bez vybrania amalgamovych plomb. Amalgam, pokial je uz dobre vytvrdeny pusta velmi malo ortuti do obehu. Ovela viac dostanes pri instalovani plomby a taktiez pri vyvrtavani plomby(odparovanie ortuti)
Ale su ludia, ktori su na to citlivejsi ako ostatni a tym by som dnes odporucil len biele kompozitove plomby.
Zamorenie sa da odmerat na vzorke vlasov a odmorit sa da za miekolko tyzdnov.

svetli

Ahoj Didi!
Chcem sa ta opytat len jednu vec. Nemas nahodou usta plne amalganovych blomb. Ja som mala tiez vela prolaktinu a trvalo mi dva roky, kym sa mi podarilo otehotniet. O 8 rokov nato u mna prepukla akutna otrava amalganom. Nieco strasne, co neprajem nikomu. Ak sa o tom chces nieco viac dozvediet klikni si moju stranku www.marhulove-jadierka.eu v najblizsich dnoch tam najdes viac o tejto hroznej otrave. Hypofiza je totiz na jednom z prvych miest organov, ktore su touto otravou poskodene. Drzim palce, aby tomu tak u teba nebolo.