Chipsy - sú veľmi nezdravé?

nikisss

jeziis sa tu tvarite akoby to bol jed :DD keby clovek rozmysla len nad tym, z coho moze dostat rakovinu tak sa ani neopaluje, ani neje vyprazane, ani nic nemoze robit, neje sladke .... ked to nebudes jest kazdy den tak sa ti nic nestane..

Lulita

sedmikraska - no fajne, dnes sme so synom spraskali velke balenie arasidakov :D ale hej fajne su...nastastie bezne nejem, to bolo v ramci oslavy

sedmikraska

adulienka ma s tym priberanim do brucha PRAVDU. pred rokom som jedla arasidove chrumky kazdy den asi dva balicky a to asi 1,5 mesiaca a pribrala som tak, ze mi to nie len vaha, ale i znami hovorili :(

mira

Spôsobuju o.i. rakovinu krčka maternice, okolo ktorej sa spustil medialny humbug.
Príčiny ale nikoho nezaujímajú.

agina

Take klasicke zemiakove chipsy okolo zemiaku ani nebezali.Je to sama chemia a farbiva.najnebezpecnejsi je tam glutaman sodny.Ak nechces mat v buducnosti problemy, rozhodne by som sa ich vzdala.

lea

kludne si chipsy aj chrumky z casu na cas daj, nic sa ti nestane. iste nie su zdrave, ale urcite nie viac skodlive ako udeniny, parky atd. a su veelmi chutne :))

aduliena

Chipsy sú skutočne nezdravé, lebo sú nasiaknuté tukmi. A veľmi dobre sa z nich dá priberať, hlavne do brucha. Tie tuky, oleje, ktorými sú nasiaknuté, sú prepálené a v dôsledku toho môžu vznikať karcinogénne látky, ktoré môžu spôsobiť aj rakovinu. A nesmieme zabudnúť na to množstvo soli, ktoré obsahujú. Je to veľmi nezdravé jesť ich denne.