chlamýdíe

Príspevok v téme: chlamýdíe
pomoc chlamýdie

ahojte chcela by som sa spýtať či niekto máte skúsenosti s chlamýdiami. bola som u jedného lekára a ten mi povedal, že ich mám som z toho v šoku pretože si dávam veľkýn pozor na niečo takéto veď hygienu dodržiavam umývam sa každý deň 2x z čoho je možné aby som to mala ak som to nedostala od druhého človeka ako zistím či ja niesom ten zdroj??
a najhoršie asi je ako to mám povedať tomu s kým som mala styk a ako to on vysvetlí svojej priateľke.
pomôžte je to dosť trápna situácia

RNG

Ja som pouzival 2x20 kvapiek Samenta a odporucal som pouzivat na boreliozu aj extrakt z olivovych listov. 3x1.5 gramu(20% oleuropein) intenzivne a potom 2x750 mg udrzobne dlhodobo.
Lebo aj po ciastocnom potlaceni borelioznych bakterii zostavaju v tele mykoplazmy este dlho, takze aspon pol roka treba brat udrzobnu davku.Neviem koho vyrobky pouzivas, ale ja odporucam od reputabilnych vyrobcov priamo, nie od "dealerov"

heja

Mam boreliozu uživam Samento 2krát 10 kvapiek denne.Uživam to už 3 mesiace posledný týždeň nemôžem spať .Urobila som rôzne opatrenia,ale nič nepomáha.Tak si myslim ,že či nie je na pričine Samento.,lebo neviem ako dlho sa to môže uživať Poradi mi niekdo.

ja*

Ahojte, dnes mi lekár robil stery na chlamýdie. O týždeň budú výsledky. Mám sa veľmi báť? Je to vážne ochorenie?

treponema

Catrina: suhlas..lepsie je mat sex vzdy s ochranou... a potom po testoch si robit co sa nam zapaci:-))) ale akosi sa na ochranu zabuda:-(((

Catrina

Podla mna je najlepsie vzdy pri novom partnerovi sa nechat otestovat - jeho i seba skor ako spolu zacnete spavat bez kondomu. Sice to nieco stoji, ale za chytenie nejakej pliagy to nestoji. Pokial je partner rozumny tak to prijme bez namietok, pokial je to nejaky debil a nebude chciet, tak sa nanho treba vykaslat, pri takom je aj tak vacsia pravdepodobnost ze nieco ma. A da sa chytit i horsia pliaga ako chlamydie.

treponema

ahoj vsetci,
tym,ktori o chlamydiach nic nevedia: je to svinstvo, ktore sa z tela len tak nedostane!!!v prvom rade navrhujem licit oboch partnerov. je to kombinaciou antibiotik a doporucuje sa aj sexualna zdrzanlisvost. nakolko chlamydie su intracelularny bordel:-( a dokonca aj masturbacia sa nedoporucuje (hoci stretla som sa i s light inym nazorom jedneho odbornika)..... cize,ak nechcete mat vacsie komplikacie ako zrasty az sterilitu supajte k mudr urologovi na odbery krvi a liecte sa!!! antibiotika zaberaju a ak sa preliecite budete v poho.... mnoho ludi ani netusi,ze ich ma.....vacsinou ochorenie prebieha latentne... ale len smelo do boja s nimi!!!!! drzim palec