Darček na VALENTÍNA pre slečnu :)

katty19

tak som bola na káve, no namiesto kvetu som si kúpila fľaštičku Jacobs Velvet, raz som ho pila u kamarátky a môžem povedať, že má výnimočnú chuť, pôjdem si teraz urobiť a pripijem na všetkých, ale skutočne všetkých ľudí so zdravým zmýšľaním:)

:d:d

no ja mam 15 a moj priatel ma 17 a dnes som od neho dostala krasny list...a bielu ruzu...jaaaj som stastna ako blcha

janulka1

my budeme tento rok slavit nasho prveho spolocneho Valentina...sice moc tento sviatok neuznavame, ale aj tak aspon maly darcek si isto dame...ja uz mam nachystane vlastnorucne urobene medovnikove srdiecko aj s venovanim pre mojho draheho a potom este som kupila obycajny hrncek v krasne zelenej farbe a nan som farbami na sklo napisala LUBIM TA v cinskych znakoch :) hadam sa mu to bude pacit ale myslim ze hej...ma totiz velmi rad vlastnorucne vyrobene darceky aj ked su niekedy nepodarky...ale su vyrobene pre toho koho mate radi a stoja zato :)

stanley

Ďakujem za rady, dnes je deň D, tak som zvedavý (aj keď uvidíme sa asi len zajtra). Ruža to istý a spoločný podvečer pri filme v objatí. Uvidím, či natrafím aj na niečo vecné, každopádne Valentín je sviatok o láske, nie o darčekoch.

katty19

ja budem tiež tráviť Valentína sama, ale užijem si to, ráno pôjdem do mesta na kávu, kľudne aj sama, s týmto nemám žiadny problém, potom si pôjdem niečo pekné kúpiť a určite si darujem aj kvietok, inak sa už teším na jar, najkrajšie sú aj tak poľné, hm, takže tak, klíďo píďo, nič sa nedeje:)

n.n.n.n.

... NO KED LEN MESIAC TAK PODLA MNA KRASNU CERVENU PURPUROVU RUZU!! ALE IBA JEDNU A PEKNE JEDNODUCHO OZDOBENU...A POZVAL BY SOM JU NIEKAM NA PIZZU!!

Ucitel

moje to ma veľmi mrzí JA to veľmi dobre poznám. Prajem Ti nech aj Ty stretneš niekoho kto Ťa bude naozaj Milovať...

vierka

mna by osobne potešila najviac ruza. fakt. taka jedna jedina ruza z lasky. nepaci sa mi ak su sviatky komercne a valentin taky je, hoci by to mal byt sviatok zalubenych. preto som za jednoduchost. ruza a dost

lolitkaaa

no od mojho byvaleho by som prijala(keby som ho este mala) take bmw ale od terajsieho mi postaci ked mi kupi fabiu ale v plnej vybave:)

wee

xixixixixxi ..ja dostanem tiez vysvecko..viem to bo som ho nasla..ale nestihla precitat bo akurat prisiel..poviem vam je to zabavne..toto uz bude tretie...moj chalan to ma lahke..je ucitel :-D