klby

RNG

Nuz vyziva je vec nielen cirkulacie, ale aj materialov. Ked normalna strava nestaci na regeneraciu, doplnky casto pomozu, ked su v spravnej forme a kvantite.
Na klby som spomenul casto, zelatinu, huspeninu, hydrolyzovane(do makka varene)gliky, a rozne izolaty z nich ako Glukosamin, chondroitin, hyaluronicka kyselina a pridavky na transportaciu ako bromelain, MSM(ktory je zaroven aj zdroj siry)atd.
Medzi absorbovatelnostou doplnkov je zialbohu dost velky rozdiel podla velkosti ciastociek. Vacsina chondroitiov je prakticky neabsorbovatelnych,
Pre tych, ktorym to nepomaha odporucam obsah kapsul rozvarit v polievke, tak sa stanu podstatne absorbovatelnejsie.
Niektori vyrobcovia maju aj tekute formy tychto, ktore maju extra dobru schopnost absorbcie.
Pri vsetkych vazivach na tvorenie kolagenu(pruznych vlakien) treba aj vitamin C a E vo zvysenych davkach, proti ODD(vit, C 2-3 gramy, vitamin E-400 IU)

mjanik

roman-nie,dobrý akupunkturista musí zvládnuť problémy celého tela,ceny sú u každého A iné:len pre informáciu pozri:www.abiks.sk
lea-nemusia-ale musia byť pochopiteľne sterilizované.ani zubár po vytrhnutí zuba nezahodí kliešte!!!!

lea

mjanik, ja by som sa chcela spytat, ci vzdy by sa mali pouzivat nove ihly pri kazdej navsteve akupunkturistu? lebo niektori lekari to tak nerobi, a aj pocas viacerych navstev daju pacientovi tie iste ihly (dufam, ze k zamene medzi ihlami roznych pacientov nedochadza)

roman123

kamarat mi uz radil akupunkturu,ale nie je to nebezpecne?neprenasaju sa choroby takymito ihlami podobne ako pri tetovaní?a nwbolí to?

mjanik

akupunktúru-tá ti spriechodni energetické toky,tým prúdenie krvi a výživy v klboch, to je vnútorná záležitosť