benefibra

agerat

Mne osobne benefibra nepomohla.. Keď máte problémy s vyprázdňovaním, skúste si dať po obede plechovku zaváraných mandariniek, a večer slivkový kompot..

noonaa

no,asi nieco nie je ok.... benefibru uzivam uz vyse tyzdna,bolo mi strasne super,pravidelne som sa vyprazdnila,ale uz asi treti den to nie je ono,nemozem ist na wc a ak,tak je to tazie,pijem tak 2L tekutin denne,obcas aj viac,je to malo,ked uzivam benefibru? vy kolko pijete ? moze mat benefibra aj opacny ucinok,ak pijem malo?

noonaa

ahojte,ja uzivam benefibru uz 3ti den a citim sa velmi dobre. taka odlahcena,lepsie sa vyprazdnim,ale nie tak bolestivo, ako s prehanadlami.
donutim sa viac pit, co je super,lebo aj plet sa mi lepsi ....jedine,co ma odradza,je cena benefibri,toto balenie vyjde podla mna tak na mesiac,ked sa uskromnim s davkami...a asi to treba brat pravidelne,aby sa upravilo vyprazdbovanie,nie?

RNG

High collonic-tak to bolo v Californii nazyvane v padesiatych sestdesiatych a sedemdesiatych rokoch, dnes je robene len zriedkavo. Bola to skor moda, lebo keby to malo pozitivne vysledky, neboli by od toho odisli. Samozrejmeze, niekedy je dobre pouzit vyplach criev, ale urobit z toho pravidelnu cast zivota zrejme po milionoch v Californii asi nie je riesenie...
Naproti tomu extra vlakniny su riesenie na cistenie criev, pravidelne.

ppppp

ja som čítala, že jogíni si robia klystír tak, že vypijú určité množstvo slanej a tuším aj teplej vody a potom urobia konkrétne cviky aby voda prešla zo žalúdka priamo do čreva a majú vybavené.
ale to chce určitú prax a skúsenosti.

ataeb

nuz ja by som klistir privitala otvorenou narucou ak by sa robil nejakou inou metodou.. postup akym sa robi dnes je pre mna neprijatelny.. nezvladla by som to asi najskor psychicky.. takze by som sa k tomu fyzickemi ani nedopracovala..:)skoda.. ak by som mala co i len trosku guraze sla by som na to.. ale .. nemam:( "nemam na to zaludok" hehe :)))))))

ppppp

no moja, ja pri predstave hadice vrazenej do konečníka a nalievanie mydlovej vody by som asi preskočila aj zavretým oknom.
ale ak ťa to fascinuje tak smelo dotoho.
ja radšej 2 dni nebudem nič jesť ako absolvovať klystír. a dobrovoľne nikdy!

m-a

ahojte, ak už toľko hovoríme o prečistení, aký máte názor na klystír? Ja som o tom v poslednom čase dosť čítala a myslím, že naším črevám by to pomohlo. Chcem sa spýtať na váš názor a po prípade aké sú negatívne skúsenosti alebo celkovo nevýhody tejto metódy.