Mokrý orgazmus

Príspevok v téme: Mokrý orgazmus
gemini

Ahojte! V poslednom čase sa veľa hovorí o mokrom orgazmuse žien, videla som už aj videá, ako taký orgasmus vyzerá. Vraj je to veľmi intenzívny a dlhotrvajúci orgazmus. Poznáte to baby, alebo máte s tým skúsenosti? Každá žena to môže mať, alebo jedna žena má taký, druhá iný? Počula som, že väčšina žien, ktorá veľmi ťažko dosahuje orgazmus (ja tiež patrím medzi ne), by mal práve taký, len nevedia ako na to! Napísali by ste sem prosím vaše skúsenosti, a že ako sa taký orgazmus dosahuje?! Ako na to?! Ďakujem!!!

lea

no tak ja ti poviem z vlastnej skusenosti...mam 26 rokov a neuveríš,ale moj prvý orgazmus som dostala až v 22 rokoch,ale aspon som ho dostala:))) no a teraz mam také suprer orgazmy,,že doslova striekam :))))))))
neviem si to vynachvaliť...a moja taktika je, totiž to, ja si to viem spraviť iba sama...alebo sice aj priatel, ale iba rukou. no a ako???si sa pýtala, ja tak že sa poriadne uvolním,....zapnem si niečo príjemné na pozeranie..a drazdim si ju...drazdim si aj klitoris a aj vo vnutri sa drazdim...cca mi to trva asi 5 minut, ale potom to stojí zato a doslova saliem...je to krásne, len sa musíš sama viacej spoznavať..a teraz ked sa milujeme s priatelom, tak ked ma robí rukou,až sa blbo cítim, lebo vsetko okolo mna je strasne mokre...vyskusaj to a daj mi potom vedieť..držím palce