mozem mat akne na stehnach ?

f3rdo

Tak toho sa vôbec nemusíš báť stačí chodiť len medzi ľudí a u nás sa to odborne nazýva "nejebáky" pričom keď nič dlho nebolo tak to vyraší :)

1111

s najvyssou pravdepodobnostou ziadne akne na stehnach nemas.. jedna sa pravdepodobne skor o folikulitidu, co je povrchovy zapal vlasovych folikulov.. mala by si zajst ku koznej lekarke, ta sa ti na to pozrie, pripadne ti spravi rozbor a zacne ti to liecit nejakymi pripravkami a upozorni ta na moznosti, ako sa mozes tymto zapalom vyvarovat.. :)

utajena

To moze byt pravda trikss, lenze frantha ma na pokozke vyrazky a peelingom by si to mohla rozdriapat..okrem toho, kedze to ma iba na stehnach, som presvedcena, ze nejde o akne,ale o alergiu...Tak radsej nech sa skusi opytat v lekarni pred tym, nez zacne "peelovat" :-)...

utajena

Nemyslim, ze peeling je dobra rada na problem s vyrazkami...ved tym sa pokozka praveze "driape" a pokial viem, je na nich aj napisane, ze sa nemaju pouzivat na podrazdenu pokozku...skor by som to skusila "vysusit" antiseptickym detskym pudrom alebo natrela kalciovou mastou (dostat v kazdej lekarni)..tie neublizia urcite...

trikss

to je taky sajrajt na cistenie.. vyzera to ako ako krem s guolickami. to najdes uplne vsade..Nabehni do drogerie a kup si.. mne to aspon zabralo.

trikss

take nieco mam aj ja, ale v lete mi to zvycajne samo zmizne..Peeling na to pouzivam a funguje to. ale v zime, ked nenosom ohalene stehna, mi je to sumafuk..