streptococus v moči

kali

robia sa vysetrenia z posvy aj ked si panna, tuto bakteriu pokial sa nachdza v posve treba preliecit, pretoze moze robit problemy dietatku pri porode,m resp po nom. je dobre, ze si dostala antibiotika, treba skontrolovat, ci sa to preliecilo. Hoci tebe by komplikacie robit nemala, ked sa prenesie na dieta, moze mu robit problemy. bez za gynekologickou.ale nic sa nestrachuj

RNG

Streptococcus agalactiae, je normalne vyskytujuca sa bakteria v crevach a urogenitalnom ustrojenstve.Takze nic zvlastne. Skodliva je len ked sposobi plucne zamorenie novorodencov, vtedy moze sposobit aj mortality(sepsis, meningitis, pneumonia).
Ako grampozitivna bakteria sa da vyhubit viacerymi antibiotikami a aj niektore prirodne antimikrobialne su na nu ucinne.
Prevencia(selen, zinok, probiotika) ju znacne redukuju a po case aj vytlacia.
V posve sa da vybit vyplachmi.
Vyrobca citricidalu uvadza na nu aktivnu koncentraciu na vyhubenie 60 ppm, rozrok GSE ktory odporucam(horkac) je 30 kvapiek do pol litra, co je 1200 ppm, takze na vyplachy dostatocne silny, na vnutorne pouzitie pravdepodobne tiez ciastocne, hlavne ked pouzivany dlhsiu dobu a spolu s ostatnymi preventivnymi.