Aknecolor - ano ci nie?

Príspevok v téme: Aknecolor - ano ci nie?
rolo

Zdravim. Na zaklade mojho problemu (flaky ktore mi zostali po starych akne) mi lekarka predpisala Aknecolor. Davam si ho vzdy rano a po natreti si na tvari nenajdem jediny fliacik... je to super, ale ked si ho poobede zo skoly dam dole, objavia sa mi znova, niektori mi hovorili ze po zotreti mam horsiu tvar ako pred natretim. Neublizi alebo neovplyvni mi akne na tvari?

mnamka257

acnecolor nelieci, ale kryje, takze necakaj ze ked si ho zotries tak ti flakz zmiznu, takze radsej na krytie pouzi nejaky make-up a zbavenie sa tych flakov nejaku inu kozmetiku,peeling, pletovu vodu alebo odstranenie laserom, drzim palce

Andyčatko4

Ja aknecolor používam už rok. Najprv som ho vyskúšala použiť na celú tvár ale na tvár je strašne ťažký a upcháva póry. Predsa je to "pasta" a nie makeup. Aknecolor sa má používať len na problematické miesta a tam to zaručene funguje. Časom určite :) No a k tomu Decmacol make up cover. Myslím si že na celú tvár sa nemá používať rovnako ako ten aknecolor. Dermacol nie je makeup ale cover = korektor. Preto tak strašne kryje :)

LucianQa

aknecolor si davam skoro vzdy ale on vysusuje plet a tym sa ti objavia naspät tie flaky.. skús si pretier niejakou pletovou vodou tvar tesne pred a potom ked dáš dole :)

petulda

ahojte :)
Mám 16 rokov,aknecolor nepoužívam moc často..ale používala som...
Pre mňa to bola náhrada za make up,nedávala som si ho len na postihnuté miesta, ale na ceú tvár,nemala som žiadne vyrážky,ani flaky ani nič. Pre mňa to bola 100% spokojnosť..no každý ma inú pleť :) pár ľudí tu napísalo,že miesto aknecoloru používajú dermacol cover,že je skoro podobný..ja mam sním príšernú skúsenosť - prekryje to, čo sám sposobil.
Upcháva pory,ja mam bezproblematickú pleť,no ako náhle som začala používať dermacol tak som mala vyrážku na vyrázke..takže putoval rovno do koša ;)
dnes používam aknecolor sem-tam, ked idem napríklad na diskoteku alebo s kamošmi na celu noc preč,lebo dlho vydrží a mam peknu pleť po nom...inak používam Astor - Perfect Stay (odporucam)

Jablko 125

Ja používam ACNECOLOR ako make up už ale 5 rokov :) a v pohode , som stastná pleť mám ako detsku prdelku :) žiadna vyražka nič . :) mam 36 rokov a v živote som nebola u kozmetičky .

flika

Ahojte, zaujala ma tato diskusia, nie z dovodu problemov s pletou ale nazorov druhych. Spominam si, ze aj ja som este na strednej skole par krat pouzila aknecolor na celu tvar, nemala som akne, ale pocula som o nom, tak som ho vyskusala ako make-up. Farba samozrejme nebola vhodna a neskor som mala troska flakatu tvar.
Kedze som si po tejto diskusii precitala aj pribalovy letak, mal by sa pouzivat len na postihnute miesta.
Ak chcete take krytie pleti ake ponuka aknecolor, skuste radsej Make-up Cover od Dermacolu. Je totoznej konzistencie, ma viacero odtienov (ak aj nesedi, bez problemov si ho namiesajte z dvoch odtienov) a je aj cenovo dostupny.
Moj osobny nazor vsak je, nepouzivat takyto tuhy make-up na denne nosenie (prinajhorsom ho zmiesat s tekutym)... predsa len je urceny na tv a foto make-up...
Prajem pekny den vsetkym :)

jijjjka

AKNECOLOR používam len na prekrytie vyrážok,určite nie na celú tvár...dosť mi mastil tvár a vyzerala som ako smrtka:D...ani púder nepomohol...treba skúšať dalej:)každému vyhovuje niečo iné...

Zuzulka93

no dakujem za rady len som teraz z toho debil.. podla mna to kazdemu pomaha inac.. ja si to davat iba cez den a dam si nato make up lebo je to moc svetle.. a vecer si nechavam tvar len tak aby kus dychala ako sa hovori. dufam ze uz ked som si to kupila tak to pomoze. skdoa ze sa vyrobky nedaju vratit s5 :D