Civiky na chudnutie - oblast brocho..poradite mi?

JAR

Ukladanie tuku je veľmi individuálna záležitosť, kde hrá svoju úlohu aj familiárnosť a aj iné faktory. U žien sa tuk väčšinou má tendenciu ukladať v oblasti bedier drieku a stehien u mužov skôr v oblasti brušnej. Veľmi dôležité je hlavne to, že cvičenie musí byť komplexné t.j. počas cvičenia sa musí zapájať čo najviac svalov a cvičenie musí byť vykonávané počas určitej doby bez prestávky najmenej 30 min., v určitom zaťažení asi 120 - 140 tepov/min. Neverte v izolované cviky na chudnutie, tie sú na tvarovanie danej svalovej skupiny alebo svalu. To ako keby ste chceli pribrať len do určitej oblasti resp. partie (napr. experiment- budete prjímať veľa stravy s tým, že budete dúfať že sa vám tuk uloží iba na zápästie pravej ruky a nič iné) proste anomália. Ak chcete chudnúť tak len aeróbnými aktivitami s úpravou stravy. Inak viac sa môžete dozvedieť na www.musclefitnes, alebo aj v odborných lit. ako napr.: Aeróbny program aktívneho zdravia autor: MUDr. Kenneth H.Cooper, alebo aj iných odborných prameňov našich resp. zahraničných autorov i lekárskovedeckých prác a pod.
Tie niektoré dotazy sú veľmi laitské a preto doporučujem niektorým si naštudovať aspoň základy z danej oblasti lebo by nebolo také laborovanie v tejto oblasti.
Dobré príspevky sú od dady a aj od jashjhdgfsd.
Popri takomto tréningu je potrebné ešte kvalitne jesť vyváženú stravu menej a častejšie možno doplniť suplementáciou a taktiež posiľňovať celé telo. Iné individuálne prípady je potrebné riešiť naozaj iba individuálne pod odborným dohľadom.

mer7

brušaky kalanetické- hlava 10 cmnad zemou a kmitáš bruš. svalmi, alebo bruš. klasické a klasické s ohýbaním do bokov- na šikmé brušné svaly.

tutovka

Brusakov som dala kazdy den hodne a vysledok minimalny,co mne zabralo.Mali sme v praci v telocvicni taku lavicu,neviem ako sa odborne vola.Nohy sa zakvacia hore,hlava dole a dvihas sa.Dva tyzdne kazdy den od 10poprve, po 40krat a brucho bolo ako doska.Pozor na chrbticu aby sa nenatiahla.

ataeb

ja mam ten isty problem.. ked som skoncila gymko prestala som mat pohyb a pribrala som. ako byvalej sportovkyni sa mi chudne lahko.. no lahko ako lahko:) ale ide to a chudnem z celeho tela a vsade vidim vysledok len na bruchu nie. stagnuje to tam. a uz som z toho pomaly ale isto zufala pretoze brucho mi najviac prekaza..:(

jashjhdgfhsd

je to smutne ze 90% nevie ze lokalne chudnutie neexistuje..ked schudnes kilo tuku tak z takych istych miest ci to schunes cvicenim obocia,noh alebo len dietou...druha vec je lokalne pribranie svalov,to sa da riadit cvicenim prislusnych partii,aj ked bicyklovanim zrovna moc nie...ale svalov sa nebat baby,len tuku!!
..toto by mal admin asi niekde prilepit navrh

dada

Mne to pomaha a brusko sa tvaruje, skusit to mozes a ak sa ti bude zdat, ze naberasa svaly tam, kde nechces, zabehni za trenerom, kazdy je individualny, ja som vsak spokojna

nikča

no ja mam napr. sadlo len na bruchu .. a ked budem robit brusaky a pritom sa aj bicyklovat tak je zarucene ze mi to sadlo z brucha zmizne ? a nenaberem svaly na nohy ? z toho bicyklovania ?