Bez sexu

Pipo69

Drahá Jasturka
Som katolík, ale čo sa sexu týka, tak určite nezachovávam tie prikázania čo sa týkajú sexu :-) Ale chcem Ti povedať, že je krásne, že si ešte panna. Možeš byť nato hrdá, aj keď viem, ako sa asi cítiš. Ja sexujem od 17 rokov a moju prvú skúsenosť som mohol predsa len ešte posunúť keď len o rok neskor. Pretože som to spravil s človekom, ktorého som nemiloval a prvýkrát je to treba. Nechcem Ti dávať ,,rozumy,, ale nesnaž sa silou mocou prísť o ten stav, aby si nebanovala ako ja, že to nebolo s človekom, ktorého si milovala a bolo by to s nejakým pakom. Našiel som si po troch vážnych vzťahoch konečne dievča s ktorým chcem stráviť život, teda aj ho strávim a občas banujem, že nebola moja prvá, lebo je to krásny dar :-)
Prajem Ti veľa šťastia :-)

vanilyeyes

jasturka prepana, mas len 20 rokov a cely zivot pred sebou, nehovorim, keby si bola po 50tke, to by si uz bola na tom dost zle, ale si este mladucka, mas kopu prilezitosti sa zoznamit s niekym poriadnym. A vztah sa nezaklada len na sexe, takze sa s tym vazne ani neponahlaj.

jasturka

Nie ja nechcem len koli tomu keby neexistovalo take dacoako sex tak mi to nechybajasne asi tym ze som to nezazila.... no sem tam mam chut aj na sex ale...urcite si uz do konca zivota ani nikoho nenajdem lebo kazdy sexuje od 15..Ma niekto rad este aj take troska zasadove dievcata ((((