Velkost poprsia pri antikoncepcii

riminka

ahojte, ja tiez nemam bohvie ake prsia , hihi skoro ziadne , antiko. beriem uz 2 roky a stale nic ... teraz som presla na napalste tak cakam ze trosku podrastu a ak nie prejdem na ine a budem skusat do vtedy antikon. pokial neuvidim niake rozdiel...

lilo

záleží od tabletiek aké užívaš.Prvé tri mesiace sa telo správa ako keby si bola tehotná, predsa sú to len hormóny.Potom sa to ustáli.Ak máš nejaké nejasnosti popýtaj sa lekára keď si pojdeš dať predpísať ďalšie balenie.Moja skúsenosť s tabletkami : schudla som 10 kíl,pleť ako bábika,a hlavne život bez strachu z nežiadúceho otehotnenia.

deedee

Tak ja som bola jak pravítko a teraz mam košík velkosti C !!!! Síce som aj pribrala,ale hlavne je to tými hormonami. Je to ale individuálne, niekto také šťastie nema...Ale za tie kila na vyše mi to stojí :))

ewitchka

no,ja ju beriem uz asi rok,prsia mam velke aj beznej..a nevsimla som si nic,teda keby sa zvacsili..asi ma porazi...

miruskaa

No aj mne sa trosku zvacsili prsia ked som zacala brat HAK a aj ma to potesilo ale uz to nepokracuje-uz nerastu a aj tak iba malo podrastli...ja by som tiez chcela niejake tabletky alebo krem na zvecsienie mate s tym dajake skusenosti?