Laser

Príspevok v téme: Laser
fastbaby

Kedze padla v inej diskusii otazka, ci zabera laserova depilacia, tak tu je odpoved. Mila Zuzka, asi ta sklamem. Laser som absolvovala 4-5x. Mam svetlu pokozku a tmave chlpky, cize som dokonala kandidatka. Dala som si robit cele nohy, okolie bikin, podpazusia a bradu. Tvar nezabrala vobec. Poziadavkou je: holit sa, netrhat! Co si pri tvari moze zena dost tazko predstavit. Uspesnost ostatnych partii po 4 sedeniach je cca. 30-40%. Cena jednej kury (rozlozena kvoli tepelnej zatazi na dva dni) ma vysla so zlavami v ULK na 18tis. Cize dohromady ma tento spas vysiel na cca 72tis. Vraj mam nizky prah bolesti (co som dovtedy nezaregistrovala pri ziadnych urazoch) a preto bolo pre mna kazde sedenie psychickou tyraniou. Bolo bezne, ze som po kure sadla do auta a desat minut som cakala, kym mi prestanu tiect slzy a prestanu sa mi klepat ruky. Verim vsak, ze keby som mala masochisticke sklony, tak vydrzim este 2-4 sedenia a vysledok bude super.
Kamoska (tvrda zenska) absolvovala supermoderne lasorove odstranovanie pigmentovych skvrn a az na poslednej kure sa rozhodla supnut si dva ibuprofeny a dve vodky a neplakala. Skvrny su vsak naspat.
Dajte vediet, ak ste niekto tiez absolvovali laser, aku mate skusenost. Vdaka.

rybana

caute, ja by som sa chcela ohľadom toho laseru v oblasti bikín, to je fakt iba oblast bikín alebo sa da laserom zbavit chlpkov vsade tam dole(chcela by som tam byť úúplne bez chlpov), lebo depilovanie (strojčekom) vydržim iba v tej oblasti bikín a nižšie kde je koža tenká to už nevydržím, tam sa holím a holiť sa každé 3 dni ma tiež vôbec nebaví. A keď sa to dá tak kde to robia a koľko by ma to stálo. ďakujem