Najlepšie kontaktné šošovky

Monika1001

Za seba odporúčam AIR OPTIX Aqua. Necítiť ich v oku (resp. minimálne až vôbec), vyššia priepustnosť kyslíka, takže nemám pocit suchého oka. Používam 3 mesačné balenie. Vo vnútry balenia sa nachádza 6 samostatne balených kontaktných šošoviek (1 ks šošovky mesiac). Cena balenia sa pohybuje približne okolo 20 - 25 €.

Sima_001

Ja už roky nosím iba mesačné šošovky Soflens a som s nimi maximálne spokojná. Raz som si urgentne musela zaobstarať šošovky z Dm drogérie ale mne osobne vôbec nesadli, zdali sa mi príliš hrubé a v očiach som pociťovala také nepohodlie, jednoducho mi tak akoby prekážali. Inak si šošovky objednávam výhradne online z www.vasesosovky.sk a vždy som s nimi bola spokojná. Často mávajú akcie, darček zdarma, bonusový tovar a pod. a vždy to bolo doručené veľmi rýchlo. Cez www.kodino.com som našla aj že sa dá využívať cashback, takže o to lepšie.

nikuskaliluska

ja som nikdy nemala problemy s kontaktnymi sosovkami, hocijake mi sadli, problemy som mala vzdy len so suchostou v ociach, rozne sosovky mi sposobovali rozne suche oci... nikdy som sa nezaobisla bez umelych slz ocutein, kazdy den som kvapkala ked som mala sosovky, to bol jediny problem u mna

anjelik1678

Pokial nemáš žiadne skúsenosti so šošovkami, tak by som sa do toho sama nepúštala. Nechaj sa najprv vyšetriť odborníkom, napr. optometrista v optikaexclusiv ťa vyšetrí a vieš na čom si. Môžeš si hneď zakúpiť priamo padnúce šošovky.

sabinadidy

Mna by zaujimalo ci kupujete sosovky z internetu alebo radsej v kamennom obchode? Mala by som zaujem a neviem dke zacat. Dakujem.