Ochrana

ewcucu

aj my to robime bez kondomu a s antikoncepciou....zatim tri mesiace ale ide to ;) menzes mam ako hodinky...takze sa nemas coho bat :)

mmichala

čaute prosím vás berie tu niektorá z vás chemickú antikoncepciu presnejšie vaginálne čípky lebo neviem či sa po milovaní môžem umyť čistou vodou či sa to nevyplaví lebo viem že mydlom nie ale voda možno nevadí. Prosím poradte mi

lolita22

ja užívam Hak bez kondomu, najprv som sa straše obavala ci nebudem tehotna a podobne, ale beriem to uz piaty mesiac a priatel sa do mna kludne urobi.. aj ked sa snazime napriek tomu niekedy mimo:) a stale dostanem menzes, takze ak by si nemala vedlajsie ucinky hak tak istota je stopercentna mam to potvrdene od svojeho gynekologa a aj od gynekologa z jedneho fora:) takze ziadne obavy:)

omg

Antikoncepcia v tabletkach je spolahlivejsia ale skodlivejsia ako naplaste alebo cipky pod kozu. Osobne sa prihovaram za antikoncepciu ale niesom obornik :-)

A ked budes spravne uzivat HAK mozte sexovat jedna radost (bez kondomu) aj sa do teba moze spravit.

estepanna

Vazne ma to zaujima,obaja sme dospeli rozumni a chceme sa chranit.Podla Vas je lepsie antikoncepcia v tabletkach alebo naplaste alebo cipky pod kozu?

nikola777

moja nemusis sa nicoho bat ked beries antik. tak si 100% chranena!!!!!!!!! a ked tvoj priatel pouzije kondom tak sa nemusis naozaj nicoho bat !!!!!!!!!!! aj keby sa pretrhol pretoze moze do teba kludne evakujovat si uplne chranena!!