rozpravate sa s partnerom?

Príspevok v téme: rozpravate sa s partnerom?
vecernica

Ako dlho sa rozpravate z partnerom ked pride domov z prace?(20 min 3 hodiny?)Neviem ci chcem vela od neho.Vsimla som si ze vaznejsie temy, alebo kultura, alebo to co som sa dozvedela zo sprav, ho nebavia,alebo len jednym uchom pocuva a nic nepovie.Maximalne riesi prakticke veci co druhy den musime vybavit.Je to normalne? su aj vasi muzi a partneri unaveny z prace tak ze sa pocas pracovneho tyzdna neda s nimi bavit napr o filme co vas zaujal, alebo nazoroch,atd...Bavite sa proste o tretich temach co sa netykaju prave vas dvoch?Je den pracujucich dvojic o tomto?: praca, jedlo ,televizia ,pripadne deti,pripadne sex a spat?

angeles

vecernici:
ja mam teraz tiez podobný problém, môj priateľ ma teraz vela práce a este k tomu ja chodim na VŠ, čiže sme spolu dosť krátko...prv bol náš vztah založený hlavne na komunikácii rozprávali sme sa uplne o vsetkom ale teraz je rad ked ku mne pride obijmem ho a len sa drzime...chyba mi nase rozpravanie velmi...je to také iné...ale tiez to robim tak ze zacnem rozpravat a neako sa ten rozhovor potom rozvynie...komunikácia je taká dolezita...bez nej je ten vztah naozaj len obycajným prezivanim niecoho co nema casto ani vyznam...a preto baby rozpravajte sa so svojimi partnermi, hladajte spolocne zaujmy a tak...ja sa tiez snazim o to aby sa to zlepsilo...

usiko

musim vzdy vycitit, ako sa citi, ako velmi je unaveny, ale aj ked sa netrafim, podla toho ako mi "odpoveda" zistim, ako som na tom a prestanem...oni jednoducho nebudu rozpravat, nepotrbuju to, takze sa to snazim tak uhrat, ze sme spokojny obaja...inak ak potrebujete rozpravat sa,najdite si kamaratku, chlapi nie su na to....vravi psycholog...teda ten moj....

mishelle

My sa bavime malo... stale mu to vycitam, max vo vani ked sa kupeme aj to mi povie aby som bola ticho a relaxovala........a ch ti chlapi

fifi

Moj manžel ked sa vráti z práce kedy ako..pracuje na dve smeny.základné veci si povieme hned pri dverách ked sa vyzúva ako nákup lekáren vybavovačky a či sa udialo niečo významnejšie cez den ale potom ho nechám potrebuje vydýchnut,príde sám,urobíme kávu a kecáme,najviac o dietati,nejakom probléme,plány na víkend a tak..naštastie komunikácia neviazne som rada že sa mám s kým porozprávat,ale niekedy príde dost unavený a vzdychá..že nevládze,mlčí a potom pozreme tv.niekedy si za celú sobotu povieme 7 viet a robíme si každý svoje,ale mne sa viac nechce komunikovat ako jemu,niekedy iba pritakávam alebo hmmmmkám.

macka_lacka

U nas je to tak, ze ja meliem a on pocuva a robi \\\"Hmmm\\\" a \\\"uhmmm\\\". Ale ked sa ho pytam, tak odpoveda, ale vacsinou asi takymto stylom: macko, ako bolo v praci? \\\"normalne\\\" ... a nazivame si v harmonii a spokojnosti :)

seda

my sme spolu strasne malo, takze tiez riesime hlavne prakticke veci, a ak mame cas a ideme spolu niekam von, tak s kamosmi v uvolnenej atmosfere sa pobavime o comkolvek

millinka

Rodrigez : pocuvaj chlape, ty si nejaky idealny, alebo si len tak fandis? Celkovo si uz dlhsie vsimam Tvoje reakcie a ich cielom urcite nie je pomoct niekomu, skor ho este viac zdepresivnit. Tak ak si uz taky uzasny, aj tvoj zivot je uzasny a vsetko v tvojom svete je dokonale a uzasne samo o sebe...tak nerozumiem, naco je dobre vysedavat na tomto fore a chvastat sa inym ludom.

kammka

aj moj muz pride z prace rovno pred telku.ale ja pridem za nim a povypytujem sa ho,ako sa mal,co ma noveho.niekedy ma pocuva jednym uchom,ale niekedy pokomunikujeme.viem,ze je unaveny,niekedy menej,niekedy viac.hladny muz-zurivy muz.pockam,kym sa naje,oddychne a svet je hned krajsi.najviac sa porozpravame vecer.takze nic svetoborne,muzi su uz taki.

jaja

no my tiez stale kecame a kecame,on si vsima mnohe veci,pyta sa ma a hovorim,ze ma viac otazok ako baba:Dale fakt je to velmi dolezite bez toho podla mna vztah nikdy nebude fungovat NIKDY....!