Zaručený orgazmus?

fru fru

a ako vravela dadinka niekedy to je aj tak ze najprv sa on vyhra ustami rukami somnou a potom ideme na to je to super a on sa spravi no a aj toho mojho sere ked sa nespravim. ja

fru fru

ahoj zena ja som mala problem taky isty.. teraz sa spolu milujeme uz vyse pol roka... a uz je to tak ako ma byt ty si musis zvyknut na neho on na teba a tu mu musis povedat co ti robi dobre.. muzi si mnohokrat myslia ze to robia dobre ale neni to tak naviguj ho zozadu to bolo pre mna najprv super teraz ked ja som hore a klacim..a hlavne vtedy ked on ma volne.. ruky..:)) nechaj tomu cas.. a vrav co sa ti paci!

žena bez orgazmu

sweetie,polohu odzadu sme skúšali.je to super keď to robí rýchlo,lenže problém je v tom,že on keď to robí rýchlo tak sa hneď spraví a ja by som to potrebovala trošku dlhšie..ale v kombinácii s dráždením klitorisu sme to ešte neskúšali.

sweetie

skuste polohu doggie...ty si na styroch(znie to otrasne ale proste ako psik),on klaci a vnika do teba zozadu. Je to super uhol a partner ma ruky volne takze sa moze naraz venovat tvojmu celemu telu...mna na tom vzrusuje aj to ze ho nevidim a tie dotyky a vsetko je take spontanne a neocakavane...

slovenka22

najprv nech ti skusi jazykom trochu dlhsie a potom na to hupsnite:) odzadu sa da klitoris dobre stimulovat.. v poslednej faze ked uz budes vediet ze to na teba ide tak nic nerobis a dosiahnem vaginalny..., mna minule urobil rukou vaginalny orgazmus, prvy krat rukou, super... cital vela;)

žena bez orgazmu

Tak to teda tak skúsime.On je z toho ale dosť zronený,že sa mi to pri ňom nedarí,ale ja som mu vysvetľovala,že je veľa žien,čo nikdy touto cestou nedosiahli orgazmus..

dadinka

tak nasjkor spravi on mna, nech skusi jazykom, prstamidrazdit klitoris, navyguj ho, ak masturbujes, samam vies ako to ide....a potom je rad na nom, spravi sa pri sexe....a je to fajn aj pre mna a j bez vrcholu

aaaa

no ja mam pocit ze som mala aj vaginalny, teda neviem aky je v tom rozdiel..mozem mat pocas sexu aj klitorialny? lebo mne sa to celkom dari ked je on na mne. no vela robi aj psychika

žena bez orgazmu

No sama sa dokážem spraviť.Priateľ to skúšal jazykom.To sa mi páčilo,ale asi to nebolo dostatočne dlho,lebo vrchol som nedosiahla.Vy to ako robíte aby boli obe strany spokojné?

dadinka

ahoj, ja zijem ,,sexualne aktivne" 2 roky, dost intenzivne, ale mne sa tiez vaginalny nedostavil....mas problem aj s klitorialnym a co pri masturbacii?