zatajeny porod

monky

tvoj gynekolog o tom pravdepodobne vie, pretože po porode nemocnica v ktorej si rodila posiela porodnu spravu tvojmu zmluvnemu lekarovi - gynekologovi. ale určite sa ta nebude pytať kde je to dieťa take veci ho nezauujimaju. maximalne sa opyta či kojiš. a k lekarovi si v svojom zaujme mala isť 6 tyzdnov po porode

Veve

Ahoj Oliva Je to strašné keď porodíš dieťa a musíš sa ho vzdať.Ale aspoň si mu dala šancu žiť. Určite to bolo pre teba ťažké...to maličké potrebuje skutočnú rodinu ktorú si mu v tejto situácii nemohla dať.Ale darovala si mu život...možno tvoje dieťa časom pochopí prečo si sa ho musela vzdať.Držím ti palce aby si raz mala svoju skutočnú rodinu.

oliva

Dakujem vam velmi pekne ludia.Myslela som ze ma odsudite ale fakt som ho nemala ako vychovat..:(..hoc teraz uz nariekam ale je neskoro..ma inu rodinu....

neva

Podla mna sa Ta lekar nebude pýtať, či si rodila alebo nie, ked prídeš k nemu len s poziadavkou o predpis HAK. Obyčajne nerobia veľke vysetrenia. Možno Ti zoberie len krv na pečenové testy a ani Ta nepozrie.

dvojbotka

to je mi luto oliva,musis to mat tazke ale aspon si dala tvojmu babetku sancu zit a uz len tym si mu dala strasne vela :)