hyperplazia prostaty

RNG

Tema uz bezala viackrat.
Hyperplazia prostaty sa da do znacnej miery obratit(tj prostata zmensit) branim roznych rastlinnych sterolov.Extra tkanivo nielen znemoznuje hormalne vyprazdnovanie mechura, cim sa telo zamoruje, ale aj pre nedostatocne prekrvenie ma ovela vacsiu pravdepodobnost na vytvorenie rakovinnych buniek z aj tak uz poskodenych hyperpazickych.
Takze je to vec zdravia, nie len neprijemnosti pri moceni.
Dnes su na trhu hotove zmesy na prostatu, obsahujuce jednu alebo viac z menovanych latok:
extrakt z pilovej palmicky(Saw Palmetto, ucinne od 160 do 320 mg sterolov), vytazok z korenov zihlavy(tiez steroly), vytazok z kory Pygeum Afrikanum(steroly, davka 50+ mg) a olej z tekvicovych semienok.
Osobne som to tiez musel pouzivat niekolko mesiacov a znacne sa mi to napravilo, odvtedy jem dost tekvicovych semienok, takze sa mi problem nevratil. Obcas aj tak preventivne beriem Saw Palmetto extrakt, lebo zvacsena prostata priskrcuje nielen moc, ale aj krv a tym ovplyvnuje zaporne erekciu.

..........

no moj priatel mal podobne, tiez nemal bolesti pri moceni, len jeho bolelo /pichlo sem tam/v podbrusku a tiez mu sem tam uniklo.nemal nejake palenie pri moceni/to by bola infekcia mocovych ciest a mechura/, len to podbrusko a stale pocit plneho mechura ,ale ked isiel na zachod, tak moc nebolo co vycikat.ozaj by si mal ist k doktorovi.ono ak sa to neprelieci poriadne tak to len sarapatu narobi a zvykne to prejst do chron.stadia.a okrem toho, moze to byt aj nieco ine.

..........

benignu hyperplaziu prostaty mavaju vacsinou muzi v starsom veku,a sposobene je to hormon.nerovnovahou v starsom veku. moze sa vsak ojedinele vyskytnut aj v mladsom veku.takisto moze ist o zapal prostaty, akutna prostatitida.obtiazne mocenie, bolest v podbrusku, pocit plneho mechura mal by si skocit k doktorovi,lebo unik mocu u mladeho muza je netypicky a treba zistit pricinu.