SEX POPRVE

nikolarrr

hmmpoprve nemusis sa nicoho bat a to ze musis mat 18 aby si mohla ist sama ku gynekol. je blbost tu uz mozes od 15!! ale musis mat 15 a mozes si ich dat sama predpisat!! bez vedomia rodica!!!! a nemusis sa nicoho bat len pekna prilezitost a vsetko pojde tak ako ma ist!!! len nezabudni na ochranu!!

i.r.i.s.k.a

Jak povedala "estepanna", tak ked sa lubite, nemáš sa čoho báť. Jednoducho, ked si už na to pripravená, tak to skús. Ale - nezabudni na ochranu. Či kondom alebo antiku..Tu začneš brať normalne tak, že pojdeš gynekologičky a ta ti ju predpíše. Najprv ta vyšetri a podla toho zistí, ktorá bude pre teba najvhodnejšia..No a ked si už mala 18, rodičia nemusia vediet o tom absolutne nič. A ak nahodou nejsi plnoleta, treba ist ku gynekologičke aj s rodičom.

Ak budeš mať ešte nejake otazky, kludne sa opýtaj, rada ti poradim a ešte raz - neboj sa ničoho, je to niečo krasne :) bude sa ti to lubit !

estepanna

Ahoj,kolko mas rokov?
Ak niekoho velmi lubis a je Ti s nim krasne a mate za sebou nejake skusenosti,myslim prstovanie,peeting a pod.nemas sa coho bat.Ja som panna,ale mam priatela,s ktorym sa prveho milovania nebojim.
A ohladom antikoncepcie.Je fajn,ze na to myslis a ak chcete spolu pohlavne zit,daj si ju predpisat.A co na to okolie a rodicia?Zalezi do veku,ak mas viac ako 20,myslim si,ze je to Tvoja sukromna vec a je to normalne.