Tlsté stehná a veľký zadok...

talentmania

sewie :) uz som to tu pisala ze autorka si to uz asi nebude citat ked to pisala v roku 2008:))):))))

Ale ferdik on urcite vie kde su pripomienky:))uz tam pisal obcas vsak :))

sewie

biksa, su urcite predispozicie ktore su dane geneticky-poznam vela zien co je vpodstate stihlych ale maju sirsie, boky ci stehna a zadok....neviem ako presne na tom si, ale cviky ciastocne zaberu ale musis vediet ake-ako ti tu uz povedali joga je velmi dobra-lebo z tej nebudes mat "vybusene" svaly ale stihle...hlavne sa vyhni spiningu z toho by ti stehna mohli navret este viacej:) drzim palce...a fakt skus to jogu-je to narocne ale ja sa po nej vzdy citim genialne:)

talentmania

No mozno biksa je uz davno aj modelka kym ste jej odpisali xi xi myslite ze si to este precita z roku 08:D)))
Ahoj ferdik stale ti nikto nevie pomoct?:(

ferdomravec

cosi stoho robis to neni dolezite dolezite je zdravje ja napriklad mam velke zdravotne problemi a nevjem costim mam robit uz som zufali setki temi mi vihadzuju nevjem preco gdo mi pomoze uz nevjem comam robit.

:Dida

Moja milá, aj ja mám s tým problém a chcem sa ho zbaviť.Ale žiadna diéta ti nepomôže to som skúšala. Len na čas prestaneš jesť a keď sa zas vrátiš do stravovania priberieš ešte viac. Len obmedz sladkosti, jedávaj 5 krát denne samozrejme menšie dávky. A cvič nejaké cviky na stehná, zadok a boky. :) To ti zaručene pomôže. :)

jaanna

to chces byt ako kostra?Ved stehna a zadok bez svalov nemůzu byt...viac cvic,behaj,obmedz sladkosti...a postavu si vytvarujes-no zrejme si typ hrusky....-tak sa vravi takej postave...