urazlivy a jesitny chlap

Príspevok v téme: urazlivy a jesitny chlap
aniz

Neviem ci s nim mam byt..Je urazlivy a jesitny tak moc..Vcera som bola na tomograf. vysetreni. Uplne vyhukana a mala som strach.Vysla som z ambulancie oblbnuta cela cervena lebo som mala kontrastnu latku v mozgu. Bol tam moj priatel, ja som musela sedet lebo sa mi tocila hlava.On povedal: nemam uz platnu parkovaciu karticku.Ja ze" prosim ta nezatazuj ma tym teraz!.Mne je to uplne jedno je mi zle".Povedala som to nastato ,lebo mi bolo zle.Urazil sa zacal na mna revat, ze on si nic nemoze povedat, ze hned sa naserem.ze som podrazdena.,Jeho hulakanie po mne trvalo dlho. koli mojej jednej vete.Od vtedy bol nasraty.Vraj som odporna,nervozna,(to som bola aj nervozna lebo som cakala na vysdledky ..)Potom som mu vravela: pochop som nervozna. on na to nasrato tak nebud!Vzdy na teba musim brat ohlad.ja:ze je mi strasne zle a on: Ty mas vzdy pravo byt blba. V aute isiel vyskocit od zlosti. vraj som podrazdena, ja som uz mlcala.Len som hovorila ber na mna ohlad.Myslim ze bol nasraty ,lebo som nebola mila na neho na verejnosti v cakarni. v noci urazeny tresol dverami odisiel hoci vedel ze este potrebujem nieco scenovat. toto je len priklad, pred casom som mala bolesti pri kramoch celu noc, rano som sa mracila, a on na mna za to tiez, tak mi vypadlo slovo co si debiL ze si taky zly? na to nasledoval rozchod na 2tyzdne.kde som sa mu ja osparvedlnovala.Bvalu nechal po 5 rokoch vraj pre to ze mu raz nieco skarede povedala!Vraj za to, ze to si nesmie dovolit.Ja prva vzdy zacnem byt mila po hadke, on nie on ma vie ignorovat natrvalo a rozist sa a uz sa neozvat, aj koli takejto podla mna malichernej hadke. Sam priznava ze je jesitny a turcovity..Co mam robit? a inak vysetrenia dopadli dobre a som zdrava .Takze uz som kludna.da sa zit s takym jesitnym muzom?

žena

Bude to len a len horšie.Ak ti v nemocnici pri takomto vyšetrení robí scény a nie je ohľaduplný,čo bude potom???

hmla

millinka prepac, velmi sa ospravedlnujem a mrzi ma to, ze som na teba zautocila,a le v tvojom prispevku namiesto mila, som precitala moj nick hmla, velmi ma to mrzi. TAk s atu verejne ospravedlnujem, za tie slova adresovane tebe. A to som tvoj rispevok citala 2x, prepac :-( K ocnemu idem az o 2 tyzdne a vecer uz mam obcas problemy s citanim, snad sa nehnevas.

hmla

millinka moja mila, ty nevidis do mojho vztahu, takze asi tak. Brat ohlady na mojho partnera? Poviem ti mila moja, ze ja v prvom rade beriem ohlady na neho a potom na seba. On az take ohlady na mna neberie ako ja na neho. Ale neva a trochu pozornosti si zasluzim. A to, ze obcas niekomu ujdu nervy neznamena, ze neberie na neikoho ohlad. Takze predpokladam, ze obcas, ked mas kramy a si nervozna, tak navonok sa tvaris ako svätica. Podme sa vsetci od teba ucit. Sorry moja,ale nastvala si ma,pretoze pises o veciach a o mne, pritom ma nepoznas a nevies aky je moj vztah, takze moja staraj s ao seba a nie o mna. Aj ked je to trochu tvrde, ale na svoje sukromie som citliva a neznasam nespravodlivost. end

deee

Lea ja by som nemohla mat muza co za mnou cupita ako psik...ten moj je uzasna osobnost, hranice musia byt to suhlasim. Zaklad je empatia u oboch. Vycitit, ako mozem v danej chvili reagovat, nielen ty, ale aj partner. Urcite by som nevrcala na muza, ako reagujes ty, tak reaguje aj tvoj partner.

lea

treba si ho vychovat, moj partner bol tiez kedysi arogantny frajer a teraz za mnou cupka ako psik :-) muz musi pochopit, kde su tvoje hranice a pokial uz nesmie ist. ale zase neznasam, ked predo mnou place, to je uz druhy extrem.

lea

no mam dost. ako na Teba moze jacat, ked mas este kontrastnu latku v mozgu? vtedy by ta mal na rukach nosit, a nie sa oduvat. a vobec, mal by byt rad, ze si s nim a ze s tebou moze travit svoj zivot.

millinka

Nerada, ale musim suhlasit s rodrigezom. Ale aj ty mila moja by si mala brat ohlad na svojho partnera, nielen neustale vyzadovat pozornost z tvojej strany. Ono sa to da...chvilku...ale potom to jedneho pekneho dna tvojho partnera dozerie - nikto nemoze byt neustale ohladuplny, musis brat ohlad aj na jeho potreby. Je to o kompromisoch. A zasadne, niekoho koho milujem nikdy neoslovujem slovom debil - tu sa prejavuje tvoja panovacnost, takze mozno toto vsetko je len o nazore z tvojej strany. Ktovie co by nam k tomu povedal tvoj partner. Mozno len to, aky je unaveny z tvojho egocentrizmu...ale len možno.

hmla

rodrigez suhlasim. Vies mne nampr. cez kramy niekedy uplne prepina, som nervozna a obcas sa mi podari aj vyletiet,ale hned sa ospravedlnim. Ale moj drahy väcsinou povie, ze sa vyhovaram na kramy,a le on to nikdy nepochopi, ake to je. No ale konecne si rozumieme:-)

rodrigez

HMLA... ano, absolutne suhlasim, nikdy som nepovedal ze to mate lahke... Osobne by som nechcel byt zenou... Mozno som sa zle vyjadril... nehovorim ze by ste sa mali usmievat, mozno len staci sa do nas nenavazat... Ja chapem ze trpite, nikdy som sceny priatelke nerobil a ani robit nebudem, nie som hovado a vazim si ju... Samozrejme to aj on prehnal, za nejake parkovne robit sceny, tak to je sebecky idiot, ale neverim tomu ze existuje taky magor, ktory by sa bezdovodne takto spraval... Skor si myslim ze ho stvala uz dlhsi cas, a o tom by sa mali porozpravat, jednoducho vybuchol v ten nespravny moment... Len sa snazim povedat ze netreba hadzat vsetku vinu na neho, aj ked ho to samozrejme neospravedlnuje, v takychto situaciach by sa mal vediet ovladnut a nespravat sa ako kreten...