Tetovanie obocia

Príspevok v téme: Tetovanie obocia
sona25

mam taky mensi problem asi tak v 15 som si vytrhala obocie (cele)a teraz mi nerastie taksi ho kreslim co samozrejme nie je nic nove alebo neobvYkle ale uz mi to riadne lezie na nervy a viem ze sa praktizuje tetovanie ma s nim niekto skusenost vraj drzi 5 rokov velmi to boli?neda sa tym nieco pokazit

Anka010

Gabbbie16 - To vobec nie je pravda. Ja osobne som s jeho pracou velmi spokojna a aj moje kamaradky ktore od neho maju aj obocia a linky. Niektore dokonca ani korekciu nepotrebovali. Staci len dodrziavat pripravenie koze na tetovanie a potom sa o to starat tak ako vam povie. Vobec mu nejde o peniaze lebo jednu moju kamaratku odmietol tetovat a vratil jej spet peniaze lebo chcela od neho tvar ktory by jej podla neho nepasoval. Keby mu islo o peniaze tak by mu bolo jedno co jej vytetuje. A co sa tyka sumernosti tak tomu tiez neverim lebo najskor obocie nakresli a az ked to vy schvalite tak vam ten tvar vytetuje. To znamena ze si len zamerne vymyslate, co vas odmietol ako zenu?

MicroCareKosice

Dobry den, ak hladate upravu obocia - microblading alebo ako sa to dnes aj vola - tetovane obocie, 3D obocie, cepielkova metoda.. Davam vam do pozornosti stranku www.permanentne-tetovanie.sk alebo FB - Microblading Kosice PhiBrows. Kliknite pre viac fotografii a informacii ;)
Prijemne prostredie, profesionalna praca, kvalitne farby - bez modreho, siveho, zeleneho ci cerveneho efektu zahojenia. Vysledny efekt obocia je dany proporciami vasej tvare a farby sa vyberaju na zaklade farby vasich povodnych chlkov obocia alebo vasich vlasov. Tesime sa na vas.

Gabbbie16

Viem kam urcite nechodte. Kamil mikropigment studio. Robi to IBA pre peniaze, nepodava kompletne informacie, obocie nesumerne, skoro nuic v pokozke neostalo,ale chvala bohu, lebo otrasny pigment pouzil. A to som bola aj na korekcii. A viac sa uz neozval. Otrasny pristup, nesmierne samoluby clovek a neprofesionalny a chybu si nikdy neprizna. NIKDY VIAC

denisaf

Tetovanie obocia ciarkovanou metodou mam aj ja je to uzasne :) nie ako za starych casov kedy to vypadalo hrozne :D

WHISPER

treba si dať do google tetovanie čiarkovanou metodou... vyzera to prirodzene... ja mam dotetovane pol roka a teda ani ružove či sive nie je ...

tak tu nezavádzajte,,..!

kedysi boli aj klasicke tetovania modrozelene lebo sa použivali lacne farby na tetovanie alebo atrament...
dnes v 21 storočí a hlavne čo sa týka kozmetickych salonov si to nemou dovoliť , nekvalitnu prácu...by ich zavreli...

ja mám tetovania asi 10 rokov najstarsie a su čierne ..
ale čo som videla u starych chlapov 50+ tak maju zeleno-modre rovnako aj moj stary otec... aj otec ktory si to natetoval sam s atramentom ked bol mladý..

gabona1

Ja neviem, ale čo tak sledujem vytetované obočia, tak cca za polroka sú dosť hrozné, vyblednuté farby do siva, alebo do ružova, veľmi to vtedy vidno, mne sa to moc nepáči...Ja si ho dofarbujem, prípadne natieram štetcom špeciálnou farbou, a vyzerá výborne..

Tetovanie obocia

Obočie som si dala robit v Galante v Microblading-permanent makeup by Nicoletas čo som našla na internete a mala som najbližšie. Raz som absolvovala zákrok a som spokojná. Mám čerstvo urobené a má peknú farbu aj tvar. Mladá baba so šikovnými rukami. Môžem len odporučať.

Syrová Pipiška

LETICIA : ty vyjebana spinava pica kukni sa na to kde ťa jebal Maťo ...a ako si kurvy cigáňom robila čo to tu vypisujes debilka

Permanent

to: Tepsa, skuste zajst do Cassovia Ink studia na Krivej 23. Robia tam celkom dobre opravy tetovania, nech sa na to pozru. Urcite ti pomozu.