permanentny makeup

klára l.

Odkiaľ si?V B.B. v Estetiku robí sestrička,ktorá je československá majsterka,má kopu diplomov na stene.Všetci z mojho okolia chdoia tam.

pre njurrr

je jasne ze konturi sa nenosia hmm nosia ale pekne vytienovane tak isto aj ceruzka sa dava ale pekne vytienovana aby ju nebolo vidno a to iste aj z permanentnym make upom ona ti da konturu okolo ust ale ti ju vytienuje tak ze mas usta trosku zvyraznene ale nie ako mas namysli ty ceruzou okolo ust a vstrede nic predsa to je logicke kto by si to tak daval????????

sara13

baby mate niektora urobeny permanentny linky okolo oci? ak ano poslete mi fotku nech vidim ako to po case vyzera? dakujem

sara13

Nepoznate tetovacie studio na Dunajskej č.6, konkretne p. Liškovu? neviem zohnat na nu kontakt. zevrajze robi dobre

sara13

Ahoj Diana, budes taka dobra a posles mi na meil obrazky permanentneho makeupu. Mne to na webovej stranke nejde zobrazit.

diana

ahoj, nahodou ja robim uz 6 rokov permanentny make/up...a skusenosti mam len tie najlepsie...aj na sebe. ak by si mala zaujem, pozri si www.subtattoo.sk Salonik je moj a casom pridam aj obrazky permanentnych make-upov. cena, ktoru tam mam je aj s tienovanim, čim pery potom vyzerajú prirodzene, aj ked sa napríklad zväčšia...pa zatial a ak sa náhodou rozhodneš, tak zavolaj. di