PROSIM MAM PROBLEEEM

doly

Ja som uz v 2 mesiaci a dietatko si chcem nechat ale este sa bojim povedat nasim ze som v tom...a priatel ma poziadal o ruku:D...mam coskoro 18 ja vioem malo ale o dietatko sa postaram peniaze ma moja rodina dostatok

ach jaj

doly po1.tvoja mamina tam moze ist aj tak vysledky nebudu hned a po 2.tehotenstvo sa da zistit iba stanovenim specih.hormonuHCG a to sa ani nahodou nerobi pri preventivke.len ked si o to poziadas teda o potvrdenie tehotenstva.

petra.76

a si tehotná?
a koľko máš rokov?
a ak si tehotná to chceš tajiť?
alebo ísť na potrat?
ale to potom budeš potrebovať caa 5000,- Sk?
tak o čo ti ide?

age

doly, rozumies, ze nejde o to, ci zo zily ci nie, ide o to, ci to niekoho zaujima. lekar musi zaskrtnut na ziadanke, co vsetko chce nechat vysetrit z krvi, to znamena, ake mineralne latky, tuky, a pod. pri beznej preventive sa vobec nerobi HCG. ak by si chcela, musis o to poziadat. chapes? nebudu ti to robit len tak z rozmaru.

doly

ja nechcem aby to doktory zistili hlavne preto lebo ide so mnou moja mama ak nic nepoviem tak iba zrobia odber a nezistia dufam nie?

doly

Ale tak ked do zily tak ano??prosim poradte niekto skuseny ja mam ist iba na preventivnu a myslim ze to tam nezistia ked iba preventivka

age

z krvi sa da zistit, ale zalezi od toho, co ti budu vysetrovat. lebo ak chces aby ti tistovali pritomnost teh. hormonu hcg v krvi, musis si to zaplatit, alebo ti to musi lekar indikovat. bezne pri biochemickom rozbore sa to nezistuje.