Ako pribrat?

Príspevok v téme: Ako pribrat?
body

Chcel by som sa vás spýtať, či je normálne ak vo veku 20 rokov má chalan, teda ja, na výšku 181cm iba 59kg. Síce sa neprejedám, no jem dost a stale neviem pribrat. Neviem v čom by mohol byt problem. Nemože to byt nejaka choroba? Od anorexie to mas určite dost daleko ale aj tak.. nezda sa mi to normálne.. viete čo to je?

dvoji metr

Najlachsie je si povedat ze taki sme uz sa nezmenime a basta...sanca je vzdy!zostav si uplne novy jedalnicek plny bielkovin,na ranajky ovsene vlocky,behom dna par krat maso,cestoviny(!) a tvaroh,ak si odpovies aspon na jedno ze toto mi nechuti nechcem...tak sa nato mozes hned vysrat!a zmierit sa s tym ako napisal nizsie flector,uplne najidealnejsie by bolo chodit do posilnovne a kombinovat to s nejakym gainerom na vahe by si nabral uz behom dvoch mesiacov,ak nie tak aspon posiluj doma nejake kliky,brusaky,drepy(na nohach mas tie najvacsie svaly,ak budes robit drepy poctivo,priberies na 100%) pripadne cinkou,nikto ta do toho nenuti,musis sa prinutit hlavne sam,vacsina si tu mysli ze ked bude jest viac tak to urcite zaberie,blbost,organizmus neojebes,ak mas rychli metabolizmus tak mozes zjest aj tri krat viac ako obvykle a nic z toho nebude,treba proste zmenu!tot moj nazor,tiez som s tym mal problemy a myslel som si ze taktiez nieje sanca ale je :)maj sa a drzim palec

flector

Neviem ci je to normalne alebo nie..ale kazdopadne ja mam 27 rokov 178cm a vazievam tak od 48kg do 55kg maximalne (ako kedy). Tiez sa stravujem uplne normalne ako vsetci(mozno aj viac) a pribrat nemozem (uz som davno vsetky pokusy viac menej vzdal). Takze neviem co by sa s tym dalo robit asi je to geneticky dane.. alebo tak.. niektori ludia skratka asi nikdy nemozu pribrat (mozno tak par kil - ale to je maximum) aj keby sa neviem ako snazili..