chudne sa sportom a nie dietami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poliewoocka

ak chcete chudnut a schudnut,musite si navyknut na taky styl zivota,ktory vam vydrzi naveky.Nechudnite narazovo,ale dodrzujte urcite zasady.Kila pojdu dole,tak,ako sli hore a nevratia sa.Navyse,ste v puberte.Nedietujte,nic narazove,to by vam len uskodilo.Dam vam par tipov:
-ranajkujte!Ranajky su dolezite,mali by byt vyzivne,komplexne.Celozrnne pecivo,chuda sunka,vela zeleniny.
-vela pite!Pite stale,aj ked nemate pocit smadu.Ked si telo pyta vodu,uz je neskoro.Vypite kazdu hodinu za pohar vody.
-pite nesladene vody a bylinkove caje.Nepite rovnaku mineralku,vystriedajte vsetky znacky.Bylinkove caje su zaroven aj vhodnymi antioxidantami.
-jedzte castejsie a male porcie.Udrzite si tak metabolizmus culy a aktivny.Nejedzte narazovo,to len zatazi vas zaludok.
-Jedzte pomaly,jedlo dobre prezujte.Naberajte si menej,pamatajte,ze hlad ma velke oci a "zaludocny" nerv je opodzeny,takze,ked citime pocas jedenia sytost,sme uz plni.Nedojedajte nasilu vsetko,co mate na tanieri,ak ste uz syti.
-pred jedlom aj pocaj jedla pite.Zaplni sa vam tak zaludok vodou.
-nenakupujte hladni!NIKDY.
-servirujte na modre taniere.Znizuje to apetit.
-ak mate neprekonatelnu chut na sladke,dajte si jablko.Pomaha,aj ak si umyjete zuby.
-vsetko robte so svihom,neopustajte sa.Spalite viac kalorii.
-cvicte,pohybujte sa na cerstvom vzduchu.Hocikedy cez den napinajte iste svalove skupiny.

Ak budete mat dalsie otazky,kludne sa pytajte:)
TAKZE: nechudnut dietami,ale dodrziavat iste pravidla.Cvicit,cvicit,cvicit...svaly su mensie a tazsie ako tuk,tak sa neorientujte podla vahy.Svaly potrebuju viac energie na "bytie",preto mozu svalnati viac papat.

ataeb

cat.. ten spinning je uplne parada. nuz ale samozrejme zalezi od precvicovatela.. my s kamoskou sme nahodou nadabili na jednu holku a ona nema chybu.. ta hodka zbehne ani nevieme ako hoci uz po prvych 15min sme uplne vystavene:) ale je to take prijemne vystavenie:) a napodiv nohy sa mi vobec nezvacsuju.. ako svalovo myslim ale pekne vidno ako sami odburava tuk.. a vlastne aj na celom tele.. je to zataz aj na ruky ktore sa viditelne formuju.. na konci este vzdy poposilnujeme aj brucho a boky.. ta baba... precvicovatelka.. naozaj vie co robi a robi to dobre a evidentne pre nas.. najlepsie cvicenie ake som kedy zazila.. zazivala.. zazivam :)

mackousko

Z vlastnych skusenosti viem ze iba sportovanim sa neda schudnut treba upravit aj stravu inak sa mozete snazit kolko chcete. Ja priblizne behanim spalim 750Kcal za 40 minut behania co su v prepocte ani nie 2 cokolady. Ale sportovanie ma svoju vyhodu pretoze sa robia svaly ktore vela papaju energiu a tym zvecsuju bazalny metabolizmus to znamena ze ak mate svaly mozete viacej jest ale myslim, ze zeny nechcu byt az moc svalnate tak jednoznacne treba upravit stravu. Ak to niekto nepochopil tak dam priklad napriklad kulturista moze ziest az 4 nasobok denneho prijmu kalorii ako normalny clovek a bude mat problem pribrat. Bazalny metabolizmus sa da este zrychlit tym ze budete pravidlene jest kazde 3 hodiny v mensich porciach a zdravo.

ataeb

hehe tak ziadnym sposobom sa to neda nazvat dieta.. ani keby som sa na hlavu postavila:)... je to zivotosprava akou zijem.. to je vsetko..
a ta veta ze len cisto sportom schudnut je takmer nemozne je tez celkom zabavna..
..hm.. neviem co je tu mimo.. resp kto je tu mimo.. hehe

ella

No ja som tiez nazoru, ze sport nestaci. Pravidlene som sportovala, 3x tyzdenne, a zacali sa mi robi svaly,a pritom som relativne normalne jedla, ziadne prejedanie ani vyjedanie. Tak som sa rozhodla zadelit si octovu dietu, potom ked pochudnem zacnem len spevnovat. nemam nadvahu, ale mam take az moc pevne, svalove telo, a mne sa to nepaci, ked som taka..hlavne nohy, zadok a chrbat..a tam kde by sa to hodilo, brucho, tam nist :(

telret

ataeb :chudne sa sportom a nie dietami ?? --každý aj mierne znalý vie , že keď neupravíš jedálniček tak športom schudnúť je takmer nemožné, takže nadpis tvojho príspevku je mimo. Strava je asi 70 % úspechu, ty tiež si dávaš pozor čo ješ , kedy ješ a tak vlastne svojím spôsobom držíš diétu nie ?

ataeb

to je proste o zivotosprave.. nepoznam cloveka ktory chce schudnut a pcha do seba vyprazany syr a cokoladu.. ech..
samozrejme ze treba obmedzit resp upravit jedalnicek.. ja napr nejem po piatej.. a tez si dam zalezat co pocas dna zjem.. a sport vam samozrejme okrem ineho da aj pocit ..blok v hlave.. ze ked cvicim a morim sa niekde hodinu.. pot sa zo mna leje potokom.. taaaak urcite ozeliem aj tu cokoladu aj to vinko vecer atd.. proste nie ze mi to zato nestoji len uz ani nemam chut..