Krvacanie po milovani

Príspevok v téme: Krvacanie po milovani
tvojdudrosko

Ahojte baby.Vcera mi skoncila menstruacia,dnes poobede sme sa s priatelom milovali a ked som prisla domov,mala som na nohavickach krv.Zacala som opat krvacat.Priatel ma neporanil,bol nezny a nebolo to ani nase prve milovanie.Velmi som sa zlakla.Aj ma boli brucho a mam taky pocit,ze mi trosku opuchlo podbrusko. Stalo sa vam niekedy nieco take?Moze to byt nejake vazne ochorenie?Co sposobilo to krvacanie.Prosim baby pomozte mi.DAKUJEM.

vystrašená

awojte holky...mala osm sex s priateľom...nie prvý a stalo sami že som krvácala...mylsím že to bolo kôli tomu že do mňa moc vošiel bo ma to aj bolelo......asi kôli tomu som krvácala ale nieosm si istá.........prosíííííííííííííííím poraďte či to môže byť spôsobené aj tým...........ďakujem

ifka1

ranka na krcku maternice nieje len taka obycajna ranka, ako na prste.zda sa mi, ze to sa tu dost zlahcuje.ranka na krcku znamena, ze je tam nejaka vazna infekcia, ktora sa tam dostala sexualnou cestou.a nie ze tam je od malicka. ked toto povie lekar pacientke,tak je blby.

jaja_jaja

Keď je ranka na kreč.mat. nemusí sa vždy krvácať. Poznám kočku, ktorá mala ranku no nekrvácala, ale spôsobovala jej výtoky.

jaja_jaja

Ja som mala ranku na krčku mat. pred 1,5 rokom. Po 3 mesiacoch intenzívneho vkladania tampónov - na ktoré som súčastne aplikovala 2 krémy a užívala som prírodné produkty. Ke ď som prišla na kontrolu k lekárke, vyjadrila sa,že je v nemom úžase aké to mám krásne zahojené. Ešte sa t takým niečim nestretla. Nasledujúci celý rok som si tampóny vkladala už len kôli prevencii.
Po roku som bola znova na kontrole, a pani doktorka nemala pripomienky, pretože všetko bolo OK.

hubenka

mam velky problem pocas milovania s priatelm som z nicoho nic zacala krvacat nestalo sa mi to este, na nom ostal velky kus ako keby mi nieco vypadlo z maternice poradi mi niekto dakujem

neviemto

ahoj, no ja mam podobnu otazku. Prvykrat som sa s priatelom milovala "naostro", dovtedy len take drazdenie atd...tiez som potom krvacala hoci som nie panna. moze to byt sposobene aj tym, ze som nemala velmi dlho sex a ze ma priatel trosku poranil? krvacanie trvalo jeden den a bolo len slabucke. vdaka

ania

mne sa stavalo bezne ze som slabo krvacala medzi ciklami aj 5 dni,ked som uzivala antikoncepciu,aj pri sexe sa mi to obcas stalo.tiez mam ranku na krcku maternice ale testy som mala ok a ked som vysadila antikoncepciu pred menzesom 5 dni spinim a som s toho na nervy.ak sa vam dialo nieco podobne napiste.

adela64

tvojdudrosko:
Ranka na krcku maternice-dnes som prave bola na kontrole u gynekologicky lebo sa mi stavalo to co tebe ale posledny mesiac som krvacala cely mesiac...gynekologicka mi povedla ze mam ranku,dala mi na to antibiotika take vaginalne gulicky a uzivala som to dva tyzdne.Dnes mi povedala ze ranka sa zahojila,ze krcok je cisty.Ked som sa jej pytala preco alebo ako ta ranka vzbnikla,povedala mi ze to som zrejme mala uz vela vela rokov mozno od malicka,ale mala som na nej infekciu preto to krvacanie.Na nete som si pozerala co to o ranke na krcku maternice aj na tomto fore a ano niekedy moze sposobit aj rakovinu krcka maternice.Robila mi aj cytologiu,no vysledky este nemam.Urcite chod za gynegologom budes aspon kludnejsia.

jajka

Mne sa to stalo teraz uz druhy krat a vzdy mam pred menstruaciou asi 3-4 dni... Som objednana u lekara tak uvidim, ze aky je to problem... ale taktiez, by si si mala dat checknut na chlamidie , kedze je to taktiez jedna z moznosti, ktore to ovplyvnuju( podla skusenosti inych zien)....