Zubar - 2. plomba - platenie

Príspevok v téme: Zubar - 2. plomba - platenie
asdfjklô

ahojte, chcela by som sa opytat: dajme tomu, ze zubar vam urobil plombu, vy ste si o tristvrte roka cistili zuby, tak ako vzdy, a ta plomba pri cisteni vypadla. tak ste isli teda hned k zubarovi, ze nech vam tam da novu. otazka: ma od vas pytat za tu druhu plombu peniaze??? nie je nahodou ta plomba nieco take, ako ked kupite tovar v obchode, ze je na nu dvojrocna zaruka, a teda do dvoch rokov podotykam, vid realita, po tristvrte roku)za tu plombu by ste nemali platit???
ak mi vie niekto poradit, vopred dakujem.

samko r.

Je to chrapúnstvo. Každý mesiac nechať u zubára 2ooo-3ooo Sk za rodinu. Bedákajú že nemajú na nájomné ordinácii, že nieto peňazí. Postavte sa na parkovisko keď odchádzajú domov z práce neštátni zubári, aké majú autá... Nech neklamú. Keď nemám na zaplatenie ordinácie, nekúpim si drahý autiak a to ani na lízing!!!
Pre 1212: Plomby nemieša sestrička? A kto podľa teba, vari bezdomovci pri tescu?! Zubár sedí stále pri mne na "riti", povie sestre, sestrička, dáme cement, ona ho donesie na malej tácočke za neustáleho miešania, on ho naberie na špic zakončený guličkou neviem sa ten nástroj nazýva/a dá mi do zuba.To kto potom miešal?! Sme sprostý národ že sa nechávame takto zdierať a bude ešte horšie, ešte budeme plakať!!! Bohužial.

blomba a det

MAM JEDEN MALY DOTAZ"ALEBO OTáZKU..Mam dve deti do 18 rokou.k pani doktorke ,,nemenujem,,chodime už pomaly 2 roky. pri poslednej našteve už povedala že mame jeden kaz, pri najblyššej našteve nam zahlasila´že su tam dalšie 4 kazy,,??!!je to možne?? za obyčajne vložky si platíme ,deti maju poistovnu ..union ,,su tyto doktori nejako kontrovatelny ????alebo si možu nadhanať peniaze ako len chcu??

martinaaaaaaaa

ty kokso som v nemom úžase z toho čo som si prečítala o tých plombách, prečo nás žiadny zubar neupozorní čo za svinstvo nám to dáva do huby, to nás chcú všetkých otráviť či čo, je to velmi smutné škoda že nežijeme v tých rozumnejších štátoch kde to už dávno zakázali, v dnešnej dobe sa už nedá asi fakt nikomu veriť a zdravotníctvu už tobôž, načase aby sme sa naučili sami sa liečiť

sahino

Ja som dnes platil za bielu plombu 1650 SKK. Hoci som mal minuly rok preventivnu prehliadku, zmenil som zubneho lekara. Moj novy lekar nema zmluvu s poistovnou v ktorej som prihlaseny. Za plombu som si teda musel zaplatit sam.

Co sa tyka reklamacie vypadnutej plomby... Podla mojho nazoru by to malo fungovat ako v obchode.

mirka 23

Záleží aj od toho, aká veľká je tá plomba. Já som platila za jednu 400 a za inú 1000, takže záleží aj na veľkosti kazu. A tiež že či máš preventívku z minulého roka.

fraisee

je to uplne normalne, ja platim 800 za plombu, mam sice sukromnu, ale ta ked mi tu plombu spravi, viem, ze ju nebudem zbierat po chodniku. za kvalitu sa plati

barbinka

gugo: podľa mňa nie je. ja som platila pred mesiacom za bielu plombu 290,-Sk. no zrejme každý má iný cenník.