Vysoke horucky

Marek_PD

Nehnevajte sa, že to bude od témy, ale prístup a správanie toho IVKO111 ma vytočilo ! To je správanie typického Slovenského lekára - múdry ako rádio, urážlivý na to, ak mu niekto oponuje a zbiera skúsenosti aj od iných lekárov, ON jediný má pravdu a nikto iný, a po tomto mudrovaní a urážaní sa aj tak prd poradí a hlavne ľudsky vysvetlí !!!
Naši doktori sa psrávajú ako majstri sveta a pritom čerpajú svoje dlhoročné múdrosti ešte zo siedmackého prírodopisu !!
A ja mám ísť k takýmto "ľuďom" po radu, no radšej k starej mame na dedinu. Ich empatia je na nulovom bode, my tu potrebujeme poradiť, lebo sme zúfalí a máme dieťa tretí deň v horúčkach cez 39,5 a nie tu čítať kydy ala IVKO !!
Idem na inú stránku, kde takýchto samozvaných odborníkov menom chrobák Truhlík nenájdem. Dúfam, že budem mať viac šťastia.
Prepáčte mi, ale toto mi v našom zdravotníctve fakt lezie na nervy.

mata

Zdravim vsetkych kedze moj maly ak ma anginu nejde s teplotom pod 40 C , 38,5 nie je vysoka horucka dokonca lekari radia ani nezbijat pokial nema stupajucu tendenciu. Urcite ziadne aloe a ine blbosti nedavat polrocnemu dietatku. Na znizenie horucky su urcene pre take male deticky lieky ako Nurofen...zabali na hlavicku sa nesmu davat moze dojst k prechaldeniu, radsej vlazna sprcha,alebo zabal na hrudnik takiez nesmie byt studeny. Nie vsak pri teplote 38,5 to sa nepovazuje za horucku ta je nas 39 C.

ivko111

pôvodne bol problém s horúčkami u dieťaťa, ale nakoľko téma je uplne o inom. Na záver. Klasická medicína vie vyriešiť maximálne tak 15%, a každý seriozny doktor to vie a pacientovi povie. Nebudem predsa niekomu kto má napríklad artrozu rozprávať, že mu to vyriešim , vyliečim a pod.ked to nejde, bohužiaľ a tu nastupuje alternatíva. Problém s alternatívou je v tom, že hodnota je 5 korún a cena 5 eúr a to vôbec nemám istotu , že čo v skutočnosti kúpim. Ani 100% džús neexistuje, hoci je na krabici napísané 100% Čo pokazím, nič. Mám artrozu, kúpim si artrostop, figu pomôže, ale mám pocit, dobrý, kúpil som si zdravie a o to ide o tú kúpu.....

ivko111

ja neberiem nič a neviem čo je to doktor. Minulý týžden u nás na are zomrelo jedno dievča, na ochorenie ktoré sa vo svete očkuje.......O očkovaní na chrípku a to ako ochorieme potom je samozrejme uplne ináč, ale to je jedno. Minule som na inej stránke našiel, že za všetkým sú parazity a tie treba zlikvidovať,črevo vyčistiť a budeme všetci zdraví. Tu zasa za všetkým sú virálne infekcie a preto treba zázraky ktoré nás zachránia od nich pretože ich máme v tele. Ozaj RNG a dúfam, že herpetické infekcie v tele určite nemáš, dúfam, že si sa ich zbavil. Mimochodom ja ich mám v tele a žijem si s nimi v symbioze a vôbec mi nevadia....No a zrovna v tom Lancete,JAMA a BMJ som sa všeličo dočital o účinnosti všeličoho.S pozdravom a prajem Vám veľa zdravia, ved sa dá aj kúpiť....

Mimi323

Ivko, nevedomosť a hlboká.
Prečo potom my čo berieme doplnky a ako je rok dlhý nejdem k lekárovi, len trikrát do roka darovať krv, prečo musíme platiť poistenie? No a predstav si že ani zaočkovaná niesom.
V manželovom zamestnaní tento rok očkovali proti chrípke zadarmo. Najprv to bolo dobrovoľné, potom už povinné. Našťastie sa z toho vykrútil a teraz musí ťahať služby za kolegov, lebo sú chorí!

RNG

ivko 111, zda sa ze nevedomost je na tvojej strane.
Ja som nikdy netvrdil, ze doplnky su zazracne a ze kazdy tovar predavany pod tym menom je ucinny.
Ale je hromada reputabilnej lekarskej literatury, ktora pise o roznych lekaroch pouzivajucich tieto prostriedky s velkym uspechom, takze nie je ziadny dovod, aby ich aj druhi nepouzivali, okrem neznalosti .
Inac 75% lekarov v USA doplnky pouziva potichu osobne, hoci svojim pacientom na 98% doplnky neodporucuju.
To su data z prestizneho US medickeho zurnalu JAMA a podobne boli aj v Britskom casopise Lancet, takze nemam o tom dovod pochybovat.

Ja mam za dlhe roky hodne skusenosti s tymito a ako od mala velmi nachylny na rozne plucne infekcie tieto prostriedky su pre mna doslova spasenie. Horucky som nemal uz velmi dlhe roky(predtym mnohokrat do roka) dokonca sa nebojim ani lietat na transoceanskych letoch, kde som predtym vzdy nachytal virusy z recirkulovaneho vzduchu a cestujucich natlacenych priblizko seba, ako sardinky.

ivko111

skutočne dobré prirovnanie aloe a očkovanie. To svedčí len o hlbokej nevedomosti.Mne vôbec nevadí aloe, kľudne si ho dávajte a najlepšie na všetko. mimochodom čo sa týka očkovania, ja by som bol za dobrovoľné, žiadne postihy a pod. Kto chce nech sa dá, kto nie nech sa nedá. Samozrejme ak by ochorel na ochorenie ktorému sa dá predísť očkovaniu, potom by si pekne za všetko zaplatil, ale to je na inú tému.
Ale ako som napísal v úvode, nevedomosť a to hlboká.