antikoncepcia - potrebujem poradit

Príspevok v téme: antikoncepcia - potrebujem poradit
b4rbork4

ahojte, potrebovala by som poradit, uzivam prvykrat HA.takze nemam moc velke skusenosti.teraz mam predpisanu 3 mesacnu ha yasminelle, uzivala som ju pravidelne, v tomto prvom mesiaci posledny den som mala s partnerom prvykrat sex bez kondomu.je nejake riziko otehotnenia ? a este jedna otazka, ucinkuje ha aj pocas 7 oddychovych dni ked ju neuzivam?dakujem

machulka006

pppp - ahoj, áno taký liek existuje, volá sa Escapelle, a neužije sa 6 hodín po styku, ale DO 76 hodín po styku, najlepšie hneď, pretože každá ďalšia hodina znižuje jeho účinok, je účinný na 85% že zabráni tehotenstvu, bežne dostupný v lekárni, cena okolo 600SK.

pppp

ahojte byby...mám takú otázočku...vraj existuje liek.., kt sa užije 76h po...aby som neotehotnela...dá sa kúpiť aj v lekárni..a je to ozaj účinné???dík..

jaja

skôr ako by som to začala jest, si zistím, všetky potrebné veci, dievčatká, toto nie sú cukríky ale hormony!!! a k tvojim otázkam, nie si tehotná, a si chránená aj počas 7 dní nejedenia!!! strašné, ako to beriete, a ani netušíte, čo vám to môže spôsobiť!