Loreal paris true match minerals

Wormikk

Prosím Vás, tento make up/púder prestali ale úplne predávať na Slovensku a v ČR, neviem čo si mám bez neho počať, nakoľko som alergik s veľmi citlivou pokožkou. Neznášam parabény, ani parfumáciu, ľahko sa mi zanášajú póry. Tento make up som používala vyše 5 rokov a zrazu sa nikde nedá zohnať. Aj sa mi zhoršila pleť odkedy experimentujem so všeličím iným. Ak niekto viete kde by sa dal zohnať, alebo niečo podobné, napíšte mi na mail worm69@azet.sk (do predmetu napíšte loreal true match).
Ďakujem!

sante_trish

takže ja používam true match minerals od l´oreal už druhý rok...a môžem len odporučiť. predtým som používala tekuté makeup+púder - nakoľko mám však na niektorých miestach zväčšené póry, a v puberte som mala problematickú pleť, táto kombinácia mi stav pleti len zhoršovala. a doteraz zhoršuje:Dtúto kombináciu si naozaj môžem dovoliť mať na tvári maximálne deň....l´oreal true match minerals je sypký - takže nemáte na tvári nič mastné, čo by póry upchať mohlo, napriek tomu, že ich dokonale kryje, neupcháva ich. občas pleť vysušuje - preto je nutné používať dobrý hydratačný krém. ja som používala podeň jeden krém od manhattanu, teraz používam od AB cosmetics young care (je lacnejší a oveľa viac zvlhčuje pleť - na to sa pri mastnej pleti zabuda, že potrebuje viac hydratácie ako tá suchá pleť:)). jediné, čo by som vytkla tomuto makeupu je cena:Dale za kvalitu treba platiť, l´oreal sa angažuje vo vede a výskume v oblasti kozmetiky, to zvyšuje kvalitu toho, čo vyrábajú, ale aj cenu. ked sa na to človek pozrie takto, tak mu tá cena až tak nevadí...čo sa týka minerálnych makeupov vyskúšala som jeden aj od "shee" či ako sa to píše (DMdrogeria), ale musím poznamenať, že nikdy sa mi pleť nevysypala ako po týždňovom použivaní tej vecičky...mladým babám ho neviem poradiť, ktoré majú aknóznu pleť, lebo ja som ho odskúšala ako 19ročná, tiež so sklonom zanášania pleti, ale to je už niečo iné....ale za skúšku človek nič nedá:))

kettinka

caute baby,poradte dobrý odtien na leto..ani bledý ani tmaý....
A inak je naozaj tak dobrý ,nerobí flaky a neleskne sa po nom plet????

mony123456

ja som si ho dnes kupila...naslepo som tipla odtien v drogerke..riskla som to :D mam w4..na leto dobry odtien, mam bledsiu pokozku ale pouzivam samoopalovak takze super..
odskusala som..zatial sa mi zda super

a ja sm ho kupila za 12 eur v DM-ke... :))

sante_trish

ja som si ten makeupnedavno kupila a je uplne super. mam zmiešanu pokožku, ešte k tomu citlivu, z každej blbosti sa osypem. a tento puder kryje lesk pleti v t-zone, nevysušuje, neupchava pory, nespôsobuje alergie a je proste super. stačí ho maličko, ja som bledá, používam odtien W1 a neni ho ani vidieť, je proste super. aj štetec, je makučký, lebo boli tu ohlasy, že je tvrdý, ja som veľmi, veľmi spokojná, je to to najlepšie, čo som vyskušala zatial.

pralinka

Ahojte. Chcela by som aby ste mi poradili... Chcem si kupit make up true match,no mam akne... nie velmi silne,ale je vidiet.Vsetci v mojom okoli true match chvalia,tak ho chcem vyskusat,predtym som pouzivala make up Manhatan aj puder Manhatan. dakujem