Nemas rada namyslene lajdane? a ty si prosim ta aka, ked nie namyslena? Vies, je rozdiel, ked je clovek so sebou spokojny a ked je namysleny...namysleny je vtedy, ked odsudzuje druhych ludi kvoli tomu, ako vyzeraju a mysli si o sebe, ze je dokonaly...a z tvojich prispevkov vyznieva jedine to, ze si clovek namysleny. A ze ty by si sa na mna pozrela len preto, aby si sa vecer nenapakala a nevyzerala ako ja?! Dievca zlate, mam postavu taku, ze keby som schudla dve kila, tak som vychudnuta! A presne to nikdy nechcem, pretoze era vychudnutych modeliek je uz daaaaavno za nami...mam prsia, pri ktorych si idu chlapi a ako som uz spominala aj baby oci vyocit, mam zdravu, normalnu stihlu postavu, dokonca v sexe som aktivna, priatel je tiez podo mnou a to, ze ty si modelka ti absolutne nezavidim. Snazit sa byt stale IN a dokazovat si to tym, ze zhadzujem inych? Dakujem, neprosim...a to, ze ma clovek titul pred menom v dnesnej dobe vobec nesuvisi s vyskou jeho inteligencie...a ty si ju v tychto prispevkoch teda velmi neobhajila. A tusim v jednej teme si pisala, ze si chces dat zvacsit pery...tak to si ta viem dokonale predstavit, ze co za pipku si. Joj, nechcem byt zla, ale kiezby si raz padla na hubu, aby si pochopila, ake su tvoje reci ubohe.