FITLOPTA

zuzanas

a ešte nezabudni kúpiť správnu velkosť lopty, tá býva udávaná podla výšky postavy. A súhlasím s panikou bývajú dva druhy materiálu a ten pevnejší máva nosnosť do 200kg, to je ten čo pri prepichnutí pomaly vyfučí.

zuzanazuzana

no ja by som na nej chcela cvicit, a ked ma to omrzi, tak aspon budem na nej sediet. chcem si ju kupit cez internet, ale nie pri vsetkych loptach je popisany aj material. preto sa neviem rozhodnut, ktora znacka je lepsia. nechcem platit zbytocne za znacku, ide mi len o kvalitu a spolahlivost, aby som sa pri cviceni nemusela bat, ci to ta lopta vydrzi.

panika

ponuka je velka-tak vyberaj podla kvality materialu. Lopta by mala mat tu ,,vlastnost", ze pri puknuti (prasknuti) fuci postupne...

zuzanas

No čo viem tak aj worker sú dobré. Ale nechaj si to vysvetliť od predajcov, sú aj z pevnejšieho aj slabšieho materiálu. Podla toho na čo ju potrebuješ.

age

nemyslim, ze sa o nu budes potkynat, vsak prinajhorsom ju mozes sfuknut :-)))
ja ju vyuzivam stale, ci uz na cvicenie, sedenie, alebo na blaznenie s dietatom. napokon, aj ked som bola tehotna, vyuzivala som ju na cvicenie, dietatko v brusku ma rado take pohyby.

age

ja som kupovala fitloptu, ked este nebolo velmi na vyber, uz je to viac ako desat rokov. a je stale fajn, bezchybna a pokial sa dobre pamatam, tak skor neznackova.