viem ako na aknéé...poradte este nieco...pls

Príspevok v téme: viem ako na aknéé...poradte este nieco...pls
martinko.klingacik

Používal som na akné všetko možné...prešlo mi to teraz sa mi robí velmi malo skoro už ani nie...ale ako na tie flaky potom akne...lebo mi ostali take červené a neviem ako na ne poradte..ci to len časom sa zahojí...len umývať dalej plet ladovou vodou a mydlom a zmiznu ako to akné? ... a používam taky korektor ako make-up to vyzerá ale njeje to odporucila mi to v drogerii nevadi to????

krishnaday

na tie flaky, to chce cas, alebo odborne zbrusovanie. Ale skus tomu pomoct takym domacim peelingom, raz za tyzden. Kup si peelingovu a zlupovaciu masku.

martinko.klingacik

ova...používal som všeičo..ale potom som odisiel preac na víkend a zzabudol som si zobrat tieto veci na plet...a tam sa mi plet skraslila len po umyvani mydlom a vodou studenou....tak som to skusil aj ked som dosiel domov..a zabera tooo...;)

shagya

zaklada ich asi preto lebo tych tem je tu praveze ako si povedal uz tona a tazko sa v tom zmatku informacii hlada odpoved na konkretnu otazku...

ova

No, ja to mam s jazvami tak, ze sice po dlhom case, ale predsa sami zmiznu. Ale vraj aj nejake chemicke pilingy na to zaberaju, vravela kedysi jedna dermatologicka, co som sa s nou bavila. A od coho ze Ti preslo akne? Ja s nim zapasim uz roky...