Sumenie v hlave

dik

Myslim ze probem s krcnou chrbticou je pravda, hned ako som toto citata tak som si precvicila krk a vrchnu chrbticu a za asi 5 minut sumenie zazracne prestalo. dakujem

edward

mam presne tento isty problem a este ku tomu mam zvyseny tlak a bolesti hlavy a vecer take ako nenaladeny kanal v usiach presne to iste neviem cim to je...

mira

Najlepšie by bolo, keby si mohol tie oleje a tuky aspoň na 1 mesiac úplne vylúčiť, potom trochu paneského oleja. Zameraj sa na zeleninu v rôznych úpravách a celozrnné obilniny.

sumiac

Sumo, ja som mavala sumenie v usiach, presne take, ako opisujes, ako zapnuta telka bez naladeneho kanal. Mala som to asi dva roky, potom som zacala chodit ku chiropraktorovi, ktory mi napravil prvy stavec pod lebkou, zvany atlas a odvtedy mi prestalo sumiet v usiach. Urobil mi RTG krcnych stavcov a ukazal mi na nom moj atlas, bol otoceny o 5 stupnov do lava a nebol v horizontalnej polohe.

Na tejto webke si mozes najst adresy chiropraktorov na celom svete, ktori napravaju len atlas.

www.upcspine.com

Odborni lekari mi nevedeli vobec pomoct. Odborny chiropraktor, ktory napravuje len atlas, a nasla som ho na tejto webke, mi ho vratil za mesiac, po 4-roch navstevach.
Prajem Ti vela zdravia a stastia.

sumo

To sumenie mi uz trva 4 roky. Mliecne vyrobki moc nekonzumujem skorej vela olejnatych mastnych jedal. S tymi hlienami mam ich skoro stale a nechcu prestat. Da sa to nejako liecit,hrozy mi daco? Bohuzial som v zahranici a ani neviem kde najdem lekara.

mira

To šumenie znamené problém s obličkami. Trpia zahlienením a sú preťažené z prevodnenia.
Dávaj pozor na všetko z mlieka, cukor a živočíšne tuky. Problém je dlhodobejší.