ako casto umývať pleť aby nebola este mastnejsia?..

dedo_vsevedo

Aj ten korektor ti moze sposobit problematicku plet.Zavisi od toho, ci ho dokazes pouzivat.Korektor je preto korektorom ze sa dava presne len na postihnute miesto.

lolito

ale umývam si len ráno a večer...a cez den mám taký korektor na pleť to mi odporučila v drogerii..antibakterialny korektor to vyzerá ako ruž...a je to polka zelena a polka pletovej farby...tak to si dávam na den...to mi hádam nemože robiť problematicku plet??????????...inak diky sa odpovede..hlavne RNG :)

usiko

tak jo, chlapec....som zabudla...ale s tym kremom uplne suhlasim, je to iba obycajna chemicka zmes, ktora ti upcha pory a plet je horsia.....

dedo_vsevedo

usiko-lolito je asi vhlapec...:D:D:D...ja co mam s jednym skusenost tak to je nepouzivat ziadny krem.Akonahle ked zacnem pouzivat krem sa mi tvori akne na brade.

usiko

joj, no ved preto...:=) Ty teraz viem, ake je to hrozne pre teenagerov mat akne....ja mam tridsat rokov a este stale nemam celkom pokoj od akne...teraz cakam na kokosovy olej lebo sa mi to zda celkom rozumne, ze prirodny olej rozpusti tuk pod kozou a prestane sa mi tvorit..., inak fakt je plet podtacujuce umyvat rano a vecer, lebo ak sa umyva castejsie, produkuje vraj viac mazu a tym zase len akne...LOLITO, ak sa ti velmi masti, nepouzivaj krem a kup si make up zmatnujuci, ja taky mam a som spokojna....

usiko

hej, dedo vsevedo, to bolo od teba skarede...ak pocitujes nervozitu, nevybijaj si ju na niekom, kto potrbuje pomoc, prosim....

RNG

lolito, ta mast co vijde na povrch koze nevytvara akne. Ta ktora nemoze vijst pre zapchate mazove kanaliky a tlaci sa von narobi hrcky, ktore sa nazyvaju acne, a ktore ak sa do nich dostanu bakterie sa zmenia na hnisave loziska.
Odmastovanie zvrchu neodstrani acne, skor spravne oleje, ktore rozpustia(hlavne na noc) stvrdnute "tukove stuple" ti pomozu acne odstranit.