Ste vsetky normalne?

Príspevok v téme: Ste vsetky normalne?
cvicitelkaaerobicu

Kazda baba tu pise mam 169 cm a vazim 60 kg a chcem schudnut,10kg za 10 dni,nic nejest,diety atd.
Spamatajte sa prosim.Precvicujem aerobic a stravujem sa zdravo a nie je problem si takto udrzat postavu.Nikdy som nedrzala ziadnu dietu a to mam sklony k priberaniu.
Nechapem vsetky baby,ktore maju pekne postavy a nicia si ich a hlavne zdravie nejakymi nezmyslami.
Ano je zdrave nebyt obezny,ale kym mate 2-3 kg naviac svet sa nezruti a mozete byt stastnejsie ako baby,ktore maju 50 kg a cely den nejedia nic len ovocie a zeleninu.
Neviem preco chcete vsetky chudnut a mat na sebe hrkajuce kosti...

raduškap

Milé dievčatá čítam vaše starosti z chudnutím a je mi s toho zle . Mám 15 ročnú dcéru meria 177 cm a váži 60kg. Už 2 týždne chodíme od lekára k lekárovi a nakoniec sme skončili na hematológii zo zavažnou anémiou a pichajú jej železo a nemala ďaleko od toho aby jej dávali transfúziu a len ťažko sme vysvetľovali , že nieje žiadna anoreksička .Jednoducho musí pribrať . Takže dievčatá nieje dôležite aby ste boli chudé ale aby telo a duša vyžarovala tu správnu auru .

gumajz

úplný súhlas sandyia,ja do takých butikov radšej ani nechodím, mám vytypované niektoré kde majú aj vačšie čísla a tam nakupujem,lebo tie vychrtliny predavačky na teba pozerajú ako by si bola z inej planety a to mam číslo 42- 44

sandyia

Mas pravdu emilia5,ja som zase bola v USA a tam je to fakt hrozne.Obchody pre ludi s XXL velkostou su bezne.Zeny,ktore vyzeraju dobre a su stihle su bud modelky,tanecnicky alebo nie su rodene americanky.
Moja kamoska meria 166 cm a vazi 54 kg a stale hovori,ze je tucna.Pritom ma super postavu.Nechapem to,kto stanovil kult stihlosti?Kazdy dnes pocita kalorie,neje,prehnane cvici ... Nehovorim ak clovek potrebuje schudnut,to beriem ale zdravym sposobom.Zdrave stravovanie a primerana fyzicka aktivita.
Ale asi je to fakt nizkym sebavedomim.Lebo ked vojde baba do obchodu na Slovensku,aj predavacky nosia vacsinou velkost 34-36 a je asi trosku zahanbujuce pytat si vacsiu velkost,hlavne ak povie Vasu velkost nemame.Vsetky rifle,nohavice su u nas len pre baby,ktore su chuducke.Ak amte vacsi zadok je problem kupit si nieco na seba.Najdete mozno 2 -3 obchody a koniec.Je to smiesne,ze je to tak.
Aj Vy mate podobne skusenosti?

emilia5

Ono ta tuzba byt krasne stihle (vychudnute na kost) je asi zakorenena v nasej slovenskej mentalite,mame nedostatok sebavedomia a nevazime si sami seba.Bola som rok v anglicku a nestretla som sa tam ani s jednou anorektickou,vsetky zeny boli so sebou spokojne a kludne a pritom su to skarede pehave rysave anglicanky.To len my zakompexovane slovenky sme blbe a pritom ozaj nemame byt preco,mame nadherne slovanske crty.

suzziluzzi

majka_ : Aj mne to pride divne,mas 178 cm a chces vazit 60 kg.To je podla mna velmi malo na Tvoju vysku.Preco je pre Vas baby problem mat 70 kg ak mate 178cm?
Ja meriam 167 cm a vazim 64 kg a som maximalne spokojna.Mam pevnu postavu,vypracovane brusko a nie som ksot a koza.Naozaj to nechapem,ze kazdy chce mat menej ako 60 kg,ako keby baby,ktore vazia viac ako 60 kg boli automaticky tucne.Pritom ide o rozlozenie vahy atd.
Baby zbytocne sa netryznite.

majka_

ja nepokladam za normalne, ak nejaka 15 rocna holka s BMI 16,0 povie, ze potrebuje schudnut 10 kg... ale fakt treba uznat, ze su zeny, ktore schudnut potrebuju (a aj muzi). ja osobne viem, ze schudnut potrebujem. vazim teraz 77,5 kg a mam 178 cm vysku. ked som bola v septembri na preventivnej prehliadke u obvodnej lekarky, tak som mala vahu 74,6 kg a 178 cm vysku a uz vtedy som zachytila jej pohlad, ktory hovoril: "odteraz pozor na vahu..." a vidis - pribrala som este 3 kg. takze ja viem, ze musim schudnut a chcem na takych 60 kg ist (64-65 mozno). skusala som cvicenia (i ked je pravda, ze som cvicila sama v posilovni bez trenera, co asi dobre nebolo) a ked som videla, ze aj po mesiacoch nechudnem tak ako by som si to predstavovala (take 2 kg mesacne), tak som s posilovnou skoncila a chcem skusit nejaky iny sportik. problem je mozno aj v tom, ze mam problemy so stitnou zlazou a beriem Euthyrox (tu mi lekarka povedala, ze si mam dat pozor na jedlo, lebo aj s pomocou tychto liekov mozem pribrat). A teraz beriem Euthyrox 75 - 1 tlb. takze ci chcem alebo nie, musim sa kontrolovat s jedlom.

sedmikraska

ja som velky papajko, ale pred dvoma rokmi som aj tak mala len 46 kg, no a teraz mam krasnych 55kg a citim sa ovela lepsie, stoji sa mi pevnejsie na zemi, som dost nizka, takze mislim, ze okolo 60 kg je akurat. Jedlo je snad ta najlepsia vec na svete :) nikdy by som sa jej dobrovolne nevzdala :)

majkaaa

Ja žasnem,čo všetko tu čítam.Baba na hranici podvýživy chce chudnúť,počítať kalórie aj pri jablku,viacdenné hladovky,anorexia...Preboha,spamätajte sa!!!Ste na najlepšej ceste zničiť si zdravie,urobiť si zo života dobrovoľne peklo.Posadnutosťou nie za štíhlym telom,ale vychudnutým sa oberáte o radosť zo života,o zdravie.Telo z ničoho fungovať nebude.
A čo sa týka chlapov,verte,len máloktorému chlapovi sa páči ženská,ktorej trčia kosti,s ktorou si nebude môcť nikam vyjsť na večeru,posedieť,pretože sa bude prplať v tanieri a vzdychať nad listom šalátu ako sa prejedla.Mužom sa páčia ženy,ktoré majú iskru,ktoré sa rady smejú,vedia si užívať život.A určite si radšej vyberie takúto,ktorá síce nosí č.40,ako tú s č.34,s ktorou sa bude môcť baviť len o diétach a posadnutosťou po chudosti.

bebe1

boze, prave ma nenormalne vytocila sesta ... ma 52 kg a je doslova PLOCHA AKO DOSKA - vsade !!!! A povedala mi, ze chce schudnut tak 5KG ... lebo teraz su take trendy.... . Tak ma to nahnevalo - ja by som BOLA stastn, keby vazim tolko,co ona ... uff

usiko

CVICITELKA,
no, vcelku mas pravdu aj ty aj tie ostate...je to psychikou, sama som si tym presla, az som z toho "vyrastla" to znamena dospela som do bodu, ked som si povedala, ze predsa neccem cely zivot trpiet, ved sa chcem najest!!! Nejako som dospela, mentalne, myslim a dufam, ze som z toho von...mam normalnu vahu a vazim sa tak raz mesacne, alebo 2x, ak citiom, ze su mi nohavice tesnejsie...inak na vahu ani nepozriem...som stastna, ze sa mozem kludne najest ...a samozrejme ze niekedy, tak raz tyzdenne zhresim, a pozeriem sladkostiii, ale potom zase sekam dobrotu, a papam s mierou.....