Gynekologicka alebo rozvod

jaja

a niečo mi vraví, že žena-ženským problémom by mohla viac rozumieť ako muž- ale opakujem, je to o prístupe, ked niekto chodí do práce len preto, aby vyšetril čo najviac pacientiek, tak je to o čom???

jaja

podla mna tiež nejde o to , či je to žena, či muž, ale o prístup. ja som zmenila z gynekologa na gynekologičku a po 1 návšteve (a všetkých vyšetreniach a odberoch, kt. sú povinné) som odchádzala odtial s úsmevom na perách. konečne mám pocit, že sa o mna- moje zdravie niekto zaujíma a nie som len dalšia v poradí... ale pri žene sa neostýcham vyzliecť sa- predsa má to isté čo my ostatné:-))) - toto je môj názor - jednoznačne žena!

punkt

veď čo to je za muža ktorý si vyberie takéto povolanie? to napisala bibi ale vazne co je to za muza co si vyberie taketo zamestnanie?

lilo

ja by som manželovi neklamala, a chodila by som k takému lekárovi k akému by som chcela, nikto mi nemá čo do toho kecať a ani manžel nie. Ale nechápem prečo nechceš aby sa ťa dotýkala žena, podľa mňa je to prirodzenejšie ako od chlapa, aj keď to je lekár, chlapi sú chlapi

moisha

povedz mu, že si si už našla novú gynekolotičku, pre šťastný spánok tvojho manžela a naďalej choď k svojmu gynekológovi, nemá to ako zistiť. A ináč to je už fakt prehnaná žiarlivosť...

tuk tuk

Arrika,ja by som ho nemenila.Pokial je vazne dobry a nemas s nim ziadne problemy,tak nie je o com.Ja mam teraz gynekologicku,lebo moj uz siel do dochodku,bol to macher a pan specialista.Nemenila by som ho za nic.Manzel sa mi az teraz po dlhej dobe priznal,ze mu to vadilo,ze sa ma cudzi chlap dotyka,len mi nic nehovoril,lebo ten lekar bol vazne macher a mala som problemy.Teraz mam gynekologicku a aj s nou som spokojna.Ale sa priznam,ze mi lepilo,ked som ku nej sla,lebo som nevedela aka je a co je zac.Nie kazdy lekar je lekar a z ludskej stranky ani nehovorim.Takze ked si spokojna,tak nemen.

bibi

arrika ver mi že žena je lepšia gyn. ako chlap, nechápem prečo by ti to malo byť u nej nepríjemné. ja by som to zase povedala na chlapa, veď čo to je za muža ktorý si vyberie takéto povolanie?
A ladena ty si tam ideš spraviť dobre alebo čo? Ja som tiež na chlapov ale zámerne vyhľadávať nejakého fešáka gynekológa no to je divné, veď to môže byť väčší úchyl-čo som čítala v iných témach- ako ten škaredý

martin242

Manžel je prehnane žiarlivý, gynekológa sa netreba báť, je to profesionál, nevybral si svoje povolanie preto, aby denne videl desiatky ženských genitálií a potom s nimi flirtoval.
Naozaj nieje dôvod, ale na druhú stranu je taká žiarlivosť aj milá, no nie?

ladana

Ja sa so zenami najskor pohadam a ked uz ma byt to neprijemne vysetrenie tak si radsej vyhladam chlapa gynekologa mileho pozorneho fesaka hned je to prijemnejsie. nastastie ja rozhodujem o tom kedy s kym a muz mi do toho kecat nebude nech si plni povinnosti v posteli a financne sa postara o rodinu