meskajuca menstruacia v 16-tich

Anett

Ahoj zuzulka, moja sestra mala v decembri rovnaký problém ako ty. Má 17r a menštruácia jej vymeškala 3 mesiace, mama ju už išla zabiť, myslela si že je sestra tehotná a tají to.
Nakoniec jej zistili nezhubný nádor na vaječníku.
Nežartuj sa s tým, chod ku gynekológovi lebo to nieje žart, môžeš mat následky na cely život.

pama

Ahoj Zuzulka, ja si myslím, že to nič nebude. Mojej kamarátke sa toto stalo v 17r. Meškalo jej to 6 mesiacov a tiež bola panna a predtým mala menzes pravidelne. Potom menzes dostala normalne a bolo všetko v poriadku.

zuzulka

a keby mi strateny menzes sposobila dieta.tak bude tam treba ist??:(
ked sa pri diete strai menzes,pride niekedy nazad:?:(

boze moj ja ho inak nenavidim,vzdy som sa tesila ked mi meskal co i len 5 dni,ale teraz..pfuuj

zuzulka

qiu
ja nepojdem nikdy za gynekologom - naco???
az ked budem mat problem nejaky vaznejsi ale teraz ani za svet.
no urcite,jak si predstavim ze sa mam vyzliect pred dajakym strkym,tak mam dost

panika

Ak je to hormonalna zalezitost (cize to suvisi s tvojim vekom), tak nemusis. A na tu dietu pozor, lebo ak by to sposobila ona, bolo by to horsie (vies, pri tvrdych dietach sa telo setri samo. Snazi sa samo chranit tak, ze odstrani vsetko, co ho oslabuje. Napr. menzes).tak drzim paste, nech sa Ti to upravi

qiu

zuzulka a čo sa tak bojíš gynekológa? :)je to lekár ako každý iný... (síce aj ja som mala nervy, ale nakoniec to bolo úplne v pohode. Nemáš sa čoho báť a raz tam tak či tak pojdeš ..:)

pracka

Mne menstruacia tiez meskavala, ked som drzala diety. Vtedy ma to netrapilo, este som sa aj tesila, ze konecne spravne chudnem, no proste tupa hlava... Ale ked som trosku dostala rozum, vratila sa mi a uz mam aj dietatko. Tak nic sa neboj, len to s dietami neprehanaj, lebo nemusi to mat taky dobry koniec ako moj pripad.