Pluzgieriky v ustach

damax

pata to vyzerá skôr ako angína,pri prhltaní bolest a biele ma mandliach,na to antibiotiká bohužial,jediná pomoc

pata

mam problem,pred dvoma dnami ma zacalo bolet hrdlo,ked prehltam az dnes som si vsimla ,ze su to afty poradite mi co na to??

janík

akupunktúra:príčinou uvedených ťažkostí môže byť žalúdok,alebo slezina,alebo obidva naraz-preliečiť ich a problém na 1 až 3 krát zmizne

Alternativa

Najrychlejsi ucinok ma vytieranie aft v ustach /bielych pluzgierikov/ tinkturou na afty PRIPRAVENOU v lekarni /ma hnedocervenu farbu/. Potieranie je bolestive, ale zaberie najrychlejsie. Napr. extrakt zo salvie alebo repik ucinkuju vyrazne pomalsie. Treba zvysit prijem B-komplexu a vitaminov.

Maya_2

tie biele pľuzgieriky dôverne poznám. Mne a mojím deťom pomáha :
1. špeciálna vodička od lekára, že vraj na "žiabre" ,má to farbu ako propolis, s tým to treba vytierať, ale pozor až do krvi - určite treba vydržať a 2. B komplex.Za tri dni sa toho zbavíš. Musíš teraz užívať svoj príbor, pohár, svoj uterák atď. lebo je to nákazlivé. Škoda len že neviem ako sa to volá, na fľaštičke to nemám napísané, lebo to robili v lekárni.

Kuki

Mne na mnoho neduhov ustnej dutiny a kutikov pier pomaha vyplachnutie tvrdym alkoholom-whisky, vodka...etc. Prehktnutie nie je potrebne :) ale dezinfekcia ma v tom pripade pokracovanie aj v traviacom trakte. 8-)